Büyükşehirin En Büyük Hizmet Ortağı Muhtarlar - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirin En Büyük Hizmet Ortağı Muhtarlar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Gölcük ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi.

07.02.2016 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Gölcük ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet ortağı olan Kocaeli genelindeki tüm muhtarlarla ilçe ilçe bir araya gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede gerçekleştirilen kahvaltı programında Gölcük'te bulunan mahalle muhtarları ve Gölcük Belediyesi yetkilileri ile bir araya geldi. Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcası Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanı Ali Bilgi, şube müdürü Ufuk Atabay ve muhtarlar katıldı.

MUHTARLIKLAR İÇİN DAİRE BAŞKANLIĞI KURULDU

Gerçekleştirilen tanışma toplantısında muhtarlara daire başkanlığının hizmetlerinden bahseden Bilgi, Gölcüklü muhtarlar ile tek tek tanışma fırsatı buldu. Toplantıda söz alan Bilgi, "Daire başkanlığımız siz değerli muhtarlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için kuruldu. Mahallelerdeki problemlerimizi hep birlikte istişare ederek halledeceğiz. Yapılan hizmet ve yatırımları birlik içerisinde gerçekleştirip hep birlikte koruyup kullanacağız. Mahallelerimizdeki her türlü soruna duyarsız olmayacağız. Her birimiz mahallelerimizi gerek fiziki gerek sosyal olarak kalkındırıp; mahallelerimizi hep beraber cazibe merkezleri haline getireceğiz. Kırsal tarımsal hizmetlerde istihdam oluşturacak, üretime yönelik, katma değeri olan projeleri hayata getireceğiz. Bu toplantılarımız rutin olarak devam edecek, aynı zamanda mahalle gezileriyle de sizlerle sık sık buluşacağız. Tanışmamızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

PROBLEMLERİ DİNLEDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda muhtarlar ile tek tek tanışan Bilgi, interaktif bir toplantı düzenledi. Toplantıda muhtarların istek ve önerilerini dinleyen Bilgi, "Bizler isteklerinizi yetkilerimiz çerçevesinde gerçekleştirmeye çalışacağız. Daha doğrusu isteklerinizin sonuca ulaşmasını sağlayacağız. Bu konuda çalışmalarımız devam edecek" dedi. Kahvaltılı toplantı hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirin En Büyük Hizmet Ortağı Muhtarlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement