Büyükşehirin Hizmetleri Manisa Genelinde Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirin Hizmetleri Manisa Genelinde Devam Ediyor

Büyükşehirin Hizmetleri Manisa Genelinde Devam Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde bir yandan asfaltlama çalışmalarını sürdürürken bir yandan da taş parke döşeme çalışmalarına devam ediyor.

02.09.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde bir yandan asfaltlama çalışmalarını sürdürürken bir yandan da taş parke döşeme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölmarmara ile Köprübaşı ilçesinin muhtelif yerlerinde parke taşı döşemesi, kaldırım ve bordür düzenleme çalışmaları başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın il genelinde yoğunlaştırdığı yol yapım, yenileme ve tadilat çalışmaları Köprübaşı ve Gölmarmara ile devam etti. Gölmarmara ilçesinde Hal depolarının bulunduğu alana kilit parke taşı düzenleme çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde de mezarlık yollarına parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı Koordinatörü Celal Kultaş, "Kilit parke döşeme çalışmalarına Temrek Mahallesi'nde bulunan Damlar mezarlığından başladık. Önümüzdeki günlerde de Gündoğdu Mahallesi'nde çalışmalarımız devam edecektir. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinlerimiz kışın çamurdan yazın da tozdan kurtulacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e teşekkür ederiz" diye konuştu.

GÖLMARMARA'DA ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

Parke taşı döşeme çalışmalarının Gölmarmara ayağında ise ilçede bulunan hal depolarının bulunduğu alanda devam edildi. Parke taşı döşeme çalışmalarının hızlı bir şekilde yürütüldüğünü ve vatandaşın çok memnun kaldığını belirten Gölmarmara Koordinatörü Mücahit Tunay, vatandaşın hayatını kolaylaştıracak hizmetlere imza atan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirin Hizmetleri Manisa Genelinde Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement