Büyükşehirli İzciler Allahuekber Şehitlerimizi Anacak - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirli İzciler Allahuekber Şehitlerimizi Anacak

Büyükşehirli İzciler Allahuekber Şehitlerimizi Anacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu izciler, düzenleyecekleri bir dizi etkinlikle Allahuekber Şehitleri’ni anacaklar.

20.12.2014 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu izciler, düzenleyecekleri bir dizi etkinlikle Allahuekber Şehitleri'ni anacaklar.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor İzcilik Branşı, Sarıkamış harekat sırasında donarak şehit düşen Mehmetçikleri, harekatın 100.yılı nedeniyle 26-28 Aralık tarihleri arasında bir dizi etkinlikle anacak.

Tarihçi Yazar Mehmet Ersöz'ün anlatımıyla, Kocaeli Fuarı içerisinde bulunan Sivil Toplum Merkezi konferans salonunda, 26 Aralık Cuma günü saat 18.30'da Sarıkamış harekatı konulu konferans gerçekleştirilecek. Konferansın ardından izciler, Kocaeli Samanlı Dağları'nın Aytepe bölgesinde 27 Aralık Cumartesi sabahı gerçekleştirilecek Allahuekber Şehitlerini anma temalı kampta, Sarıkamış cephesine cephane taşıyan 120 gencin anısına 120 yürüyüşü gerçekleştirilecek. Yürüyüşün ardından da akşam namazından sonra ise Allahuekber Şehitleri için Mevlid-i Şerif okutulacak. Kamp ateşi programında İzciler, Allahuekber Şehitleri anısına şiirler ve hikayeler okuyacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirli İzciler Allahuekber Şehitlerimizi Anacak - Son Dakika


Advertisement