Büyükşehirli Mustafa Avrupa Şampiyonasında - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirli Mustafa Avrupa Şampiyonasında

Büyükşehirli Mustafa Avrupa Şampiyonasında

Türkiye ikincisi olan Büyükşehir Kağıtsporlu genç krosçu Mustafa Göksel, İtalya’da yapılacak Avrupa Dağ Kros şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

21.06.2016 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye ikincisi olan Büyükşehir Kağıtsporlu genç krosçu Mustafa Göksel, İtalya'da yapılacak Avrupa Dağ Kros şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Atletizm Federasyonu tarafından Antalya'nın Akseki Dağlarında yapılan Genler Dağ Kros Türkiye Şampiyonası'nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Mustafa Göksel'den başarılı bir sonuç geldi. Genç krosçu zorlu ve engebeli dağ parkurunda rakiplerini geçerek Türkiye ikincisi olmayı başardı. Gümüş madalya kazanan genç krosçu bu başarısıyla, Atletizm Federasyonu tarafından 2 Temmuz'da İtalya'da düzenlenecek Avrupa Gençler Dağ Kros Şampiyonası'nda da ülkemizi temsil etme hakkını da kazanmış oldu. Genç krosçu Mustafa Göksel, Şampiyonanın ardından ikincilik madalyasını düzenlenen törenle Federasyon yetkililerinden aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Başkanı Dr. Ali Yeşildal, genç sporcuyu tebrik ederek şunları söyledi, "Atletizm branşında gerek salon olsun, gerek dağ kroscularımız olsun, gerekse de liglerde, alt yapıdan gelen genç bir ekibimiz var. Bu genç ekibimizde, üst düzey yarışmalarda da ileride çok daha güzel başarılar kazanacağız. Bunun son güzel örneklerinden biride genç krosçumuz Mustafa'dan geldi. Azmi sayesinde, Türkiye ikincisi olarak Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi Ay yıldızlı bayrağımızı temsil etmenin haklı gururunu yaşayacak. Başta sporcumuz olmak üzere, sporcumuzda emeği bulunan ailesini ve antrenörlerimizi canı gönülden kutluyorum. Avrupa Şampiyonası'ndan da güzel haberlerini bekliyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirli Mustafa Avrupa Şampiyonasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement