Büyükşehirli Voleybolcular Yüzleri Güldürdü - Son Dakika
Güncel

Büyükşehirli Voleybolcular Yüzleri Güldürdü

-Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü voleybol takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi ikinci yarısı beşinci haftasında, evinde ağırladığı Beşiktaş JK takımı karşısında 3 – 0 skorla maçı galip tamamladı.

09.02.2015 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü voleybol takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi ikinci yarısı beşinci haftasında Beşiktaş JK takımını konuk ettiği maçı 3 – 0 skorla kazandı.

Bursa'da yapılan maçta, ev sahibi takım Bursa Büyükşehir Belediyespor Seda, Rivera, Pena, Meryem, İvana, İpek (Sedef/Libero) sahada dizilirken konuk ekip Beşiktaş JK ise Seda, Hot,Sinem, Gina, Ana,Lynda (Ayça/ Libero) ile sahadki yerini aldı. Yoğun Bursa Büyükşehir Belediyespor taraftarı desteği ile başlayan maçta iki takım oyuncularının kazanma arzusu görülmeye değerdi. İlk sette teknik molaya kadar servisler sürekli olarak el değiştirirken, teknik moladan sonra Bursa Büyükşehir Belediyespor'un etkili silahları ile oyun tamamen Bursa Büyükşehir Belediyespor lehine döndü. İkili bloklarla ve iyi savunma ile durduran Bursa Büyükşehir Belediyespor , Beşiktaş JK antrenörünü mola almaya ve oyuncu değişikliğine zorladı. Üstün oyununu sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor ilk seti 25 – 15 ile geçti.

(1 – 0) İki takım da ikinci set tansiyonu en yüksek setlerden birini yaşadı. Servislerin sürekli el değiştirdiği set oldu. Pena ve Rivera'nın yüksek performansı Beşiktaş'ın üstün oyun sergilediği seti uzatmaya taşırken set sonunda gülen taraf 28 – 26 ile Bursa Büyükşehir Belediyespor oldu (2 – 0 )

Üçüncü sete skor ve moral üstünlüğü ile giren Bursa Büyükşehir Belediyespor güzel oyunununu devam ettirince seti 25 - 12 aldı, maçı da set vermeden 3 – 0 kazanarak hiç susmadan destek veren taraftarlarına güzel bir galibiyet armağan etmiş oldu.

Maç sonunda takım halinde taraftara koşan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü voleybol takımı oyuncuları ve teknik heyeti omuz omuza vererek "Güzeller İçinden bir seni seçtim" tezahüratını birlikte söylediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehirli Voleybolcular Yüzleri Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement