Buz Pateni Çalıştayı Belek'te Başladı - Son Dakika
Güncel

Buz Pateni Çalıştayı Belek'te Başladı

Buz Pateni Çalıştayı Belek\'te Başladı

TÜRKİYE Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen 'iş birliği çalıştayı', Antalya'da Belek Turizm Bölgesi'nde yapıldı.

03.09.2016 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen 'iş birliği çalıştayı', Antalya'da Belek Turizm Bölgesi'nde yapıldı.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen 'İşbirliği Çalıştayı' bir Otel'de başladı. 2 gün sürecek çalıştayın açılışında konuşan Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Dilek Okuyucu, federasyonun 2006 yılında kurulduğunu söyledi. Federasyona bağlı 2 bin 300'ü kadın, yaklaşık 4 bin lisanslı sporcu bulunduğunu kaydeden Yrd. Doç. Dr. Okuyucu, Türkiye için bu rakamın yeterli olmadığını belirtti.

TESİSLER YETERSİZ

Türkiye'deki tesis sayısının yetersizliğine de işaret eden Yrd. Doç. Dr. Dilek Okuyucu, " Erzurum, İstanbul, Ankara, İzmir ve Kocaeli'de buz pateni salonumuz var. Bursa, Tekirdağ, Samsun, Konya ve Kars'ta da salon inşaatları tüm hızıyla devam ediyor. Bu salonlarımıza da kavuştuğumuzda hem lisanslı sporcumuz hem de yarışmacı sporcu sayımız artacak" dedi.

Federasyon olarak temel hedeflerinin olimpik başarılar elde etmek olduğunu anlatan Yrd. Doç. Dr. Dilek Okuyucu, 11-17 Şubat 2017 tarihlerinde Erzurum'da düzenlenecek Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nda (EYOF) madalya almak istediklerini söyledi.

Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında yarışırken hem hakemlerinin hem de lobilerinin olması gerektiğine de dikkati çeken başkan Yrd. Doç. Dr. Okuyucu, "Hakem olarak iyiyiz. Daha da iyi olacağız. Sporcu yetiştirme konusunda tecrübeli hocalarımız var. Bu sporu sevdirmek için tüm birimlerimizle birlikte hareket ederek hedeflenen başarıları yakalayacağız" dedi.

- Serik

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Buz Pateni Çalıştayı Belek'te Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement