Buz Üzerinde En Güzel Kareyi Yakalama Çabası - Son Dakika
Güncel

Buz Üzerinde En Güzel Kareyi Yakalama Çabası

Beyşehir Gölü kıyılarının buz tutması üzerine, fotoğraf tutkunları en güzel kareyi yakalamak için adeta bölgeye akın etti.

28.01.2016 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehir Gölü kıyılarının buz tutması üzerine, fotoğraf tutkunları en güzel kareyi yakalamak için adeta bölgeye akın etti.

Gölde balıkçıların avlanırken karşılaştıkları zorlu yaşam koşullarını fotoğraf karesine yansıtabilmek için deklanşöre basan fotoğrafçılar, sahilin değişik kesimlerinde çalışma yaptı.

Buzların arasında kalan teknelerini hareket ettirip açıklara çıkarabilmek için seferber olan balıkçıları fotoğramak amacıyla kıyılardaki buz tabakasının üzerine çıkarak fotoğraf çeken fotoğrafseverler, kartpostallık görüntüler elde etti.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da göl kıyısına giderek fotoğraf sanatçıları ile sohbet etti.

Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, fotoğrafçıların Beyşehir'in doğal güzelliklerinin tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi.

İlçenin dört mevsim ayrı güzelliği olduğunu belirten Özaltun, "Beyşehir'in yazı ayrı, baharı ayrı, kışı farklı güzellikler sergiliyor. Bu güzellikleri fotoğraflayan yerel fotoğrafçılarımız var. Bunların çoğu ödül almış isimler. Ayrıca, Türkiye'nin farklı noktalarından zaman zaman Beyşehir'e fotoğrafçılar geliyor. Beyşehir, donan gölü ile adeta kartpostallık manzaralar sergiliyor. İlçemizin bu görsel zenginliği ile gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Özaltun, Beyşehir Fotoğraf Topluluğu Başkanı Seyit Konyalı ve beraberindeki fotoğrafseverlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Buz Üzerinde En Güzel Kareyi Yakalama Çabası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement