Buzlu Yolda Kayarak Devrildi - Son Dakika
Güncel

Buzlu Yolda Kayarak Devrildi

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde bir otomobil ile çarpıştıktan sonra buzlu yolda kayarak devrilen otobüsün içinde yolcu bulunmaması faciayı önledi.

15.01.2015 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman istikametinden Adana'ya giden Cemal Arslan idaresindeki 01 CDZ 15 plakalı otobüs, ara yoldan çıkan 01 NE 085 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, otobüs refüje çarparak buzlu yolda devrildi. Otobüste yolcu olmaması büyük bir faciayı önlerken, sürücü ve muavin kazayı yara almadan atlattı.

Diğer taraftan, Adıyaman'ın Besni, Çelikhan, Tut, Gölbaşı, Gerger ve Sincik ilçelerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımı aksatıyor. Karlı yolda zincirsiz seyreden araçlar yolda kalıyor.

KÜRŞAT AKTAŞ

Buzlu Yolda Kayarak Devrildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Buzlu Yolda Kayarak Devrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Burcu Gürses: Her haberinizde sürekli logo beyanı yapıyorsunuz. Ticari ahlak ve etiğe aykırı bir davranış olduğunu belirtmek istiyorum. Bu kazalar şoför yada firma hatası değil. Hava koşullarından kaynaklı doğal kazalar. Sizler normal bir haber yapalım derken karayolu taşımacılığının zaten çok zor olduğu bu dönemlerde çok ciddi kan kaybına sebep olmaktasınız. Lütfen dikkat ve özen gösterelim bu durumlara. Hiç olmazsa biraz SAYGI!! 0 0 Yanıtla

Advertisement