Bylock'cu 17 Polis Adliyede - Son Dakika
Güncel

Bylock'cu 17 Polis Adliyede

Bylock\'cu 17 Polis Adliyede

Kayseri'de FETÖ/PDY üyelerinin haberleşme programı ByLock'u kullandıkları suçlamasıyla 17 polis adliyeye getirildi.

16.02.2017 10:25  Güncelleme: 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAYSERİ'de aralarında Muhsin Yazıcıoğlu'nun öldüğü kazayla ilgili manipülasyon yaptığı öne sürülen dönemin Emniyet İstihbarat Şube Müdürü Ali Orhan Dinç'in de bulunduğu 17 polis, FETÖ/PDY üyelerinin kriptolu haberleşme programı 'ByLock'u kullandıkları suçlamasıyla adliyeye getirildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından FETÖ/PYD örgütünün kriptolu programı ByLock'u kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan 17 polis, ifadelerinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Aralarında 25 Mart 2009 tarihinde, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yaşamanı yitirdiği helikopter kazasını verdiği yanlış bilgi ile manipüle ettiği öne sürülen dönemin Kayseri Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Ali Orhan Dinç'in de bulunduğu şüphelilerden bazıları kendilerini görüntüleyen gazetecilere "İyi çek" dedi. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolü ardından adliyeye gönderildi.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bylock'cu 17 Polis Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement