Bylock Kullandığı Tespit Edilen Bir Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Bylock Kullandığı Tespit Edilen Bir Kişi Tutuklandı

Bylock Kullandığı Tespit Edilen Bir Kişi Tutuklandı

SAMSUN'da polisin yaptığı yol uygulamasında yakalanan ve FETÖ/PDY terör örgütünün haberleşme programı ByLock kullandığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen 44 yaşındaki Nevzat Karakaya, tutuklandı.

13.10.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAMSUN'da polisin yaptığı yol uygulamasında yakalanan ve FETÖ/PDY terör örgütünün haberleşme programı ByLock kullandığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen 44 yaşındaki Nevzat Karakaya, tutuklandı. Yanında bulunan eşi 42 yaşındaki öğretmen N.E.K.'nın da sorgusu sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri İlkadım İlçesi Derecik Mahallesi Samsun-Ankara karayolu üzerinde yaptığı uygulama sırasında bir otomobili şüphe üzerine durdurdu. Otomobilde bulunan öğretmen N.E.K. adlı kadın ile eşi Nevzat Karakaya araçtan indirilerek kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan kontrolde, polisin 4 gün önce gerçekleştirdiği ve 50 öğretmenin gözaltına alındığı FETÖ/PDY soruşturması kapsamında N.E.K.'nın arandığı ortaya çıktı. Nevzat Karakaya'nın ise, daha önce kapatılan Canik Başarı Üniversitesi'nde daire başkanlığı yaptığı ve Bylock kullandığı ortaya çıkınca karı-koca gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen ve işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Nevzat Karakaya savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Halen gözaltında olan eşi N.E.K. hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bylock Kullandığı Tespit Edilen Bir Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement