Cacharel & Sainte Pulchérie Desen Tasarım Yarışmasısı - Son Dakika
Güncel

Cacharel & Sainte Pulchérie Desen Tasarım Yarışmasısı

Cacharel & Sainte Pulchérie Desen Tasarım Yarışmasısı

Cacharel, geçtiğimiz nisan ayından bu yana 170. Yılını kutlayan okul ile eğitime destek vermek amacıyla bir dizi sosyal sorumluluk projesine imza attı.

24.02.2017 13:39  Güncelleme: 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yardım balosu, müzayede, sergi ve SMS kampanyaları düzenleyerek buradan elde edilen gelirlerle ihtiyaç sahibi çocuklar için fon oluşturdu. Son olarak, 23 Şubat'ta Sainte Pulchérie Fransız Lisesi'nin Beyoğlu'nda bulunan tarihi okul binasında Cacharel ana sponsorluğunda düzenlenen Desen Tasarım Yarışması'nın ödül gecesinde eğitim ve moda sektörlerinin fikir önderleri bir araya geldi.

Yarışmaya katılan 9. sınıf öğrencileri, görsel sanatlar öğretmeninin ve Cacharel koleksiyon danışmanı Güneş Güner'in verdiği fikirlerden yola çıkarak özgür, genç ve avangardist çizimlere hayat verdiler. Jürinin bu çizimler arasından seçtiği en iyi 10 tasarım Cacharel'in 2017 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda kravat, fular ya da cep mendili olarak yer alma şansını elde etti.

Düzenlenen bu özel gecede Ertuğrul Özkök'ün başkanlığında Burcu Aldinç, Gözde Yörükoğlu, Hamiyet Akpınar, Hatice Gökçe, İdil Tarzi, Nilperi Şahinkaya, Öner Evez, Özge Sarıkadılar, Özge Zeki, Sermet Severöz, Sıla Güven, Tamer Yılmaz, Ulaş Kaya ve Yeşim Nur Mantaş gibi değerli isimlerden oluşan jüri üyeleri yarışmayı kazanan on öğrenciye ödüllerini takdim ettiler. Dereceye giren öğrencilere ayrıca Cacharel tarafından kendilerine özel olarak üretilmiş hediyeler sunuldu. Bu öğrenciler Cacharel bünyesinde staj yapma ve tasarımın inceliklerini profesyonel isimlerden öğrenebilme şansını da yakaladılar.

Gecede ayrıca öğrenciler ilk defa modellik heyecanını tadarak Cacharel'in 2017 İlkbahar/Yaz koleksiyonundan Meksika esintileri taşıyan parçaları ünlü tasarımcı Öner Evez'in koreografisi eşliğinde mini bir defile ile sundular.

Osmantan Erkır'ın sunumuyla renk kattığı gecede sahne alan Barış İçin Müzik Orkestrası davetlilere eşsiz bir müzik ziyafeti verdi.

ÇOCUKLARDAN ÇOCUKLARA EĞİTİM ADINA UZANAN YARDIM ELİ…

Ödül gecesinin ardından düzenlenen kokteylde kazanan öğrencilerin tasarladığı ve Cacharel tarafından üretilen, her bir tasarımdan 50 adet olmak üzere toplamda 500 adet kravat, cep mendili ve fular Barış İçin Müzik Vakfı yararına satışa çıkarıldı. Gecede, Cacharel'in Sainte Pulchérie Fransız Lisesi için tasarladığı "özel koleksiyon" da görücüye çıktı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cacharel & Sainte Pulchérie Desen Tasarım Yarışmasısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement