Cadde ve kaldırımlar pırıl pırıl yıkandı - Son Dakika
Güncel

Cadde ve kaldırımlar pırıl pırıl yıkandı

Cadde ve kaldırımlar pırıl pırıl yıkandı

Hakkari Belediyesi hummalı bir temizlik çalışması başlatarak kent merkezindeki cadde ve kaldırımları pırıl pırıl yıkadı.

23.06.2016 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temiz ve sağlıklı bir çevre bir çevre için çalışmalarını sürdüren Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler çarşı merkezindeki cadde ve kaldırımlarda hummalı bir yıkama çalışması yaptı.

İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler cadde ve kaldırımları tazyikli su ile yıkarken, Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler orta refüj kenarlarını, kaldırım kenarlarını ve su tahliye kanallarını temizleyerek toz ve çamurdan arındırdı.

Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Eş Başkan Yardımcısı Mikail Erdal, kentte vatandaşın genel sağlığını ilgilendiren konularda hassas davranıp çevre ve temizlik çalışmalarına önem gösterdiklerini belirtti. Yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi veren Belediye Eş Başkan Yardımcısı Erdal; "Belediyemizin İtfaiye, Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüklerine bağlı ekiplerimizce ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında ana caddeler başta olmak üzere çarşı merkezindeki cadde, ara sokak ve kaldırımlarda çöp, toz ve çamur birikintileri toplatıldıktan sonra tazyikli suyla yıkanarak ter temiz hale getiriliyor. Bu yönlü temizlik çalışmalarımız kent genelinde devam edecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cadde ve kaldırımlar pırıl pırıl yıkandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement