Cadde ve Sokakları ile Tertemiz Bir Keçiören - Son Dakika
Yerel

Cadde ve Sokakları ile Tertemiz Bir Keçiören

Cadde ve Sokakları ile Tertemiz Bir Keçiören

Keçiören Belediyesi evimiz gibi çevremizi de temiz tutmak için ilçenin sokak ve caddelerini düzenli olarak yıkayarak dezenfekte ediyor.

19.08.2014 10:41  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Evimiz Keçiören" felsefesinden yola çıkan Keçiören Belediyesi evimiz gibi çevremizi de temiz tutmak için ilçenin sokak ve caddelerini düzenli olarak yıkayarak dezenfekte ediyor. Temizlik ekipleri, Keçiören'deki cadde ve sokaklarda bulunan çöp bırakma noktalarını ve kaldırımları önceden belirlenen plan dahilinde düzenli olarak yıkıyor.

Türkiye'nin en büyük metropol ilçesi olan Keçiören'in "pırıl pırıl" olması için Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Günlük temizlik çalışmaları, ilçe sınırları içerisinde bulunan 530 cadde ve 3 bin 325 sokakta aralıksız devam ediyor. Cadde ve sokaklar günlük olarak süpürülerek 24 saat temiz tutuluyor.

ÇÖP BIRAKMA NOKTALARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Belediye ekipleri günlük rutin temizlik çalışmalarının yanısıra, ilçe halkının sağlığını tehdit edecek çöp bırakma noktaları ve kaldırımlar ile ilgili örnek bir uygulamaya da imza atıyor. Çöplerden sızan atık sularının hem görüntüsü hem de kokusu ile çevredeki insanları rahatsız ettiğini belirleyen Keçiören Belediyesi, çöp bırakma noktalarını ve kaldırımları bir plan dahilinde yıkayarak dezenfekte ediyor.

Her alanda halkın sağlığını ve huzurunu gözetmek gibi bir sorumluluklarının olduğunu belirten Başkan Ak, "Temizliği imanın parçası olarak kabul etmiş, kendini ve çevresini temiz tutmakla yükümlü kılınmış kişiler olarak evimize gösterdiğimiz özeni çevremize de gösteriyoruz ve evimiz Keçiören diyoruz. Keçiören'de Cadde ve sokaklardan ibadethanelere kadar geniş bir alanda temizlik işlerine önem veriyoruz ve ortaya tertemiz bir Keçiören çıkıyor" dedi.

Belediyenin bu uygulamasını büyük beğeniyle karşılayan vatandaşlar, AK Masa'yı arayarak Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkürlerini iletiyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cadde ve Sokakları ile Tertemiz Bir Keçiören - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement