Caddede Tabancalı Tüfekli Kavga Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Caddede Tabancalı Tüfekli Kavga Güvenlik Kamerasında

Caddede Tabancalı Tüfekli Kavga Güvenlik Kamerasında

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde otomobille birbirlerini takip eden gençler arasında çıkan kavga güvenlik kameralarına da yansıdı.

13.08.2014 18:00  Güncelleme: 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde otomobille birbirlerini takip eden gençler arasında çıkan kavga güvenlik kameralarına da yansıdı. Olayda hasmı olan gence tabancayla ateş etmek isteyen genç, silah tutukluk yapınca bu kez pompalı tüfeği almak istedi ancak sopayla dövüldü.

Akyazı'nın Ömercikler Mahallesi'nde caddede 81 BH 225 plakalı otomobilde bulunanlardan Özgür K., araçtan inerek tabancayla arkalarında bulunan 34 FV 9155 plakalı otomobile ateş etmek istedi. Ancak tabancası tutukluk yapan bu kişi birkaç kez denemesine karşın tabanca ateş almayınca bu kez otomobildeki pompalı tüfeği almak istedi. Bu kez diğer otomobildekilerden Ahmet G. elinde sopayla gelerek onu dövmeye başladı.

Yaklaşık 20 saniye boyunca sopayla otomobilin içerisinde dövülen Özgür K.'yi gelen polis ekibinin olaya müdahale etmesi kurtardı. Polis kavgaya karıştıkları iddiasıyla Özgür K., Hayri K., Hüsnü Ç. ve Ahmet G.'yi gözaltına aldı.

Cadde ortasındaki kavganın görüntüleri bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Caddede Tabancalı Tüfekli Kavga Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement