Caddeler Deterjanlarla Yıkanıyor - Son Dakika
Yerel

Caddeler Deterjanlarla Yıkanıyor

Caddeler Deterjanlarla Yıkanıyor

'Diyarbakır'ı Seviyorum, Kirletmiyorum' Kampanyası kapsamında caddeleri deterjanlarla yıkanmaya devam ediyor.

23.05.2015 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü, kentin ana arter ve bulvarlarında günlük rutin temizlik hizmetlerini sürdürüyor. Temizlik Müdürlüğü, bunu yanı sıra "Diyarbakır'ı Seviyorum, Kirletmiyorum" Kampanyası kapsamında caddeleri de yıkamaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha önce Gazi Caddesi, Gevran Caddesi, Ekinciler Caddesi ve Cemiloğlu Caddesi'nde yürüttüğü caddeleri deterjanlarla yıkama çalışmasını dün gece saat 23.00'da Koşuyolu Parkı bitiminden başlattı.

Gece Başladı, 05.00'a Kadar Sürdü

Ofis İstasyon Caddesi ve Ekinciler Caddesi'ne kadar olan yolun iki yönünü, alt geçitteki yaya geçidini deterjanlarla yıkayan Temizlik İşleri Müdürlüğü, yıkama işlemini gece saatlerinde yürüterek trafiğin aksamasının önüne geçti. Toplam 40 ton suyun kullanıldığı yıkamada, 10 temizlik çalışanı görev aldı ve temizlik sabah 05:00'da sona erdi. Yıkama işleminde görüntü kirliliği yaratan afişlere de müdahale edilerek, duvarlardan söküldü.

4 Ayda Tüm Ana Cadde ve Bulvarlar Yıkanacak

Temizlik İşleri Müdürlüğü, rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra dört ay içinde 62 ana cadde ve bulvarı deterjanlarla yıkamayı hedefliyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Caddeler Deterjanlarla Yıkanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement