Çadır Kent Kadın Meclisi Üyeleri Şanlıurfa'yı Gezdi - Son Dakika
Yerel

Çadır Kent Kadın Meclisi Üyeleri Şanlıurfa'yı Gezdi

Çadır Kent Kadın Meclisi Üyeleri Şanlıurfa\'yı Gezdi

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah konaklama tesislerinde gönüllülük esasına göre hizmet eden Suriyeli kadın meclis üyesi 60 kadın için gezi düzenlendi.

12.04.2014 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah konaklama tesislerinde gönüllülük esasına göre hizmet eden Suriyeli kadın meclis üyesi 60 kadın için gezi düzenlendi.

Akçakale Süleyman Şah konaklama tesislerinde gönüllülük esasına göre hizmet veren ve birçoğu eğitimci olan 60 Kadın Meclisi üyesi, Şanlıurfa'nın Balıklıgöl ve Dergah mevkiini gezdi. Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri Kamp Müdürü Hüseyin Ortaç, Suriyeli kadın meclisi üyesi 60 bayanı motive etmek için geziye çıkardıklarını belirterek, "Çadır kentimizde yönetim ve Suriyeli misafirler arasında köprü vazifesi yapan başta Kadın meclisi, halkla ilişkilere bağlı gençlik heyeti ve çocuk meclisimiz gönüllülük esasına göre bizimle birlikte çalışmaktadırlar. Bu kardeşlerimizin daha enerjik çalışmaları ve bizlerin onların yanında ve yakınlarında durduğumuzu anlamaları açısından böyle bir gezi düzenledik. Gezilerimiz bahar ve yaz boyu bütün birimlere yönelik devam edecektir. Geziden gayemiz onların moral ve motivasyonlarını sağlamaktır" dedi.

Suriyeli kadın meclisi üyesi ve aynı zamanda Arapça dil ve edebiyat öğretmeni Vela el Derviş, "Bugün muhteşem bir gün. Hava güzel, mekan güzel ve Türkiye'nin insanı çok güzel. Gerçekten Türkiye'de kendimi kardeş bir ülkede hissediyorum. Bugün Kadın Meclisi üyesi kardeşlerimizle Şanlıurfa'nın bu havasını bayram havasıyla teneffüs ettik. O kadar rahatladım ki kendimi ülkemde hissettim. Bu gezinin gerçekleşmesinde emeği geçen başta çadır kent yönetimi ve diğer ağabeylerime teşekkür ediyorum. Bu geziyle gönlümüz ferahladı, inşallah sizlerin de gönlü ferah olur" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çadır Kent Kadın Meclisi Üyeleri Şanlıurfa'yı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement