Çadır Kentte Bayram Öncesi Temizlik Seti Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Çadır Kentte Bayram Öncesi Temizlik Seti Dağıtıldı

Çadır Kentte Bayram Öncesi Temizlik Seti Dağıtıldı

Şanlıurfa’nın Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri’nde kalan ve sayıları 30 bine ulaşan çadır kentte Ramazan Bayramı öncesi sığınmacılara temizlik seti dağıtıldı.

14.07.2015 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde kalan ve sayıları 30 bine ulaşan çadır kentte Ramazan Bayramı öncesi sığınmacılara temizlik seti dağıtıldı.

Ülkelerinde çıkan iç karışıklıktan dolayı Türkiye'ye sığınan ve sayıları 30 bine ulaşan Suriyeli sığınmacılara çadır kent idaresi tarafından temizlik seti dağıtıldı.

Suriyeli sığınmacılardan Muhammed Salih, "Çadır kent idaresi olarak bayram öncesi bizlere temizlik seti verdiler. Bu dağıtılan temizlik malzemesi ile bayram öncesi temizliğimizi gerçekleştireceğiz. Yardım ve desteklerinden dolayı çadır kent idaresine ve kardeş Türk halkına teşekkür ederiz" dedi.

Süleyman Şah Konaklama Tesisleri Kamp Müdürü Hüseyin Ortaç ise, "Periyodik olarak dağıtığımız temizlik seti ile Suriyeli misafirlerimizin temizlik ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Her bayram öncesi olduğu gibi şimdide Ramazan Bayramı öncesi temizlik setimizi dağıtmaktayız. Sağlık ve temizlik çadır kentimizde önceliğimizdir" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çadır Kentte Bayram Öncesi Temizlik Seti Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement