Cafer: Borcun Faizini Almadım, Kanıtlarım - Son Dakika
Güncel

Cafer: Borcun Faizini Almadım, Kanıtlarım

Cafer: Borcun Faizini Almadım, Kanıtlarım

Şanlıurfaspor yönetiminin 'Borcunu faiziyle geri aldılar' diyerek suçlama yönelttiği kulüp eski yöneticilerinden Mehmet Cafer, "Şahsım için böyle bir şey yok" dedi.

21.07.2015 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor yönetiminin basına servis ettiği faizli alacaklara ilişkin belge tartışma konusu olmaya devam ediyor. Eski yöneticilerden Mehmet Cafer, alacağının faizini almadığını ve bunu kanıtlayacağını belirtti.

Şanlıurfaspor eski yöneticilerinden Mehmet Cafer, isminin alacaklılar arasında faizli listede yayınlanması üzerine sosyal medyadaki hesabından yaptığı açıklamada, "Urfaspor yönetiminin basına dağıttığı 'faiz aldılar' yazısına binaen, 4 gün önce Urfaspor yöneticisi ile görüştüm. Watsapptan belgeleri gönderdim ayrıca mail gönderdim. Hata yapılmış düzeltiniz diye. Henüz düzeltme yapmadılar bekliyorum. Tabi ben bu belgeleri ve 3 tane dilekçeyi yıllar önce kulübe göndermiştim. Görüştüğüm bey 'haberimiz yok' dedi. Ama bende evrak kayıt numarası var. Ayrıca personel yönetime söyledik ve kale almadılar şahitlik ederiz diyorlar. Şimdi orucum ve bu ramazan ayını bekliyorum. Sonra kendi metodumla kendi üslubumla bunu çözeceğim." dedi.

Şanlıurfaspor yönetimi, katılım olmadığı için iptal edilen kongre öncesinde dağıttığı listede eski yöneticilerin alacaklarını faiziyle aldıklarını öne sürmüştü.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Cafer: Borcun Faizini Almadım, Kanıtlarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement