Çağ Üniversitesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Çağ Üniversitesi'nde Mezuniyet Töreni

Çağ Üniversitesi\'nde Mezuniyet Töreni

Çağ Üniversitesi'nin 2013 2014 döneminde mezun olan 750 öğrenci kep giyerek, diplomalarını törenle aldı.

11.06.2014 09:18  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çağ Üniversitesi'nin 2013-2014 döneminde mezun olan 750 öğrenci kep giyerek, diplomalarını törenle aldı.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Yaşar Bayboğan Yerleşkesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bilgi ve teknoloji çağında en önemli unsurun bilgi temelli bir gelecek olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bu süreçte Türkiye'nin önündeki büyük hedeflere üniversiteleri, öğretim üyeleri ve onların yetiştirdiği öğrencilerle erişeceğini belirtmek istiyorum. Diplomasını alacak olan her gencimiz, yeni bir döneme başlıyor. Bu süreçte onlara rehberlik ve yol göstericilik yapacak olan, burada edindikleri tüm değerler olacak. Bu gençleri yetiştiren hayata hazırlanmalarını sağlayan siz değerli ailelere ülkemiz ve ilimiz adına içtenlikle teşekkür ediyorum."



Rektör Prof. Dr. Çetin Bedestenci de 750'ye yakın genci, en az iki yabancı dil bilen, genel kültür düzeyi yüksek, karar verme yeteneğine sahip, etik değerlerle bezenmiş, çağdaş iletişim ve bilişim teknolojilerini kullanabilen iyi insanlar olarak yetiştirmeye çalıştıklarını belirterek, "Çabalarımızın boşa gitmediğini biliyoruz ve bununla gurur duyuyoruz" dedi.

Mezunlar adına konuşan Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Hülya Tutar da meslekleri adına en iyi eğitimi aldıklarını söyledi.

Plaket ve diplomaların tesliminin ardından havai fişek gösterileri eşliğinde mezun olan öğrenciler, keplerini havaya fırlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çağ Üniversitesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement