Çağatay Ulusoy'dan Gazetecilere Tehdit - Son Dakika
Magazin

Çağatay Ulusoy'dan Gazetecilere Tehdit

Çağatay Ulusoy\'dan Gazetecilere Tehdit

Medcezir'in sevilen oyuncuları Serenay Sarıkaya sarmaş dolaş yakalanan Çağatay Ulusoy'un korumaları gazetecileri tahdit etti.

04.11.2013 11:03  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz aylarda uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan Çağatay Ulusoy'un 'mafya özentiliği' yine günyüzüne çıktı. Bundan 6 ay önce arkadaşı Can Yurtsevdi aracılığıyla gazetecilere tehditler savuran Ulusoy, önceki gece yine işbaşındaydı!

SON ANDA FARK ETTİ!

Çağatay Ulusoy, saatler 02.30'u gösterdiğinde Serenay Sarıkaya ile müdavimi olduğu Emirgan'daki La Boom isimli mekana girdi. İkili, aradan sadece 10 dakika geçtikten sonra sarmaş dolaştı. Etraftaki kimseyi umursamayan Sarıkaya ile Ulusoy, içeride gazetecilerin olduğunu son anda fark etti.

EL ELE ÇIKTILAR

Kısa süreli şok yaşayan Çağatay Ulusoy, hemen mafyacılık oynamak için kolları sıvadı. Oyuncu, mekanda bulunan ve bir aşiretin liderinin oğlu olan arkadaşından yardım istedi. Gazeteciler; bu kişinin korumaları tarafından "Çağatay Bey ile Serenay Hanım'ın fotoğraflarını çekerseniz sizin için iyi olmaz" şeklinde uyarıldı! Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya, saatler 03.00'ü gösterdiğinde mekandan el ele çıktı.

BU İLK VUKUATI DEĞİL!

Masum yüzünün aksine gazetecilere karşı son derece agresif olan Çağatay Ulusoy, önceki akşam ilk kez gazetecileri tehdit etmedi. Ulusoy, bundan 6 ay önce de yine La Boom adlı mekanda bu kez Can Yurtsevdi aracılığıyla basın mensuplarına tehditler savurmuştu.

ADI KIVANÇ İLE ANILIYORDU

Serenay Sarıkaya'nın adı; geçtiğimiz hafta yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile anılmış; her iki taraf da dedikodularla ilgili suskun kalmayı tercih etmişti.

Kaynak: Takvim

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Çağatay Ulusoy'dan Gazetecilere Tehdit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement