Çağatay Ulusoy'un Cesur Sahneleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Magazin

Çağatay Ulusoy'un Cesur Sahneleri Ortaya Çıktı

Çağatay Ulusoy'un, kariyer basamaklarını tırmanmaya rol aldığı kliplerle başladığı ve kliplerinde cesur sahnelerde görünmekten kaçınmadığı ortaya çıktı.

17.11.2015 10:18  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldızı "Adını Feriha Koydum" dizisiyle parlayan Çağatay Ulusoy, şöhret olmadan önce oynadığı kliplerde cesur sahnelerde görünmekten kaçınmamış.

ÇIKIŞINI "ADINI FERİHA KOYDUM" DİZİSİYLE YAPTI

Çağatay Ulusoy, 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi olduktan sonra Çağatay Ulusoy, ilk olarak 2010 yılında "Arka Sokaklar"da figüran olarak gösterdi yüzünü. Asıl çıkışını ise 2011-2012 yıllarında yayınlanan "Adını Feriha Koydum"la yaptı. Hazal Kaya'yla başrolü paylaştığı o dizi sayesinde geniş bir hayran kitlesi edindi. Ancak o noktaya gelmeden önce pek çok klipte rol aldı.

(Akın'ın 'Oldu mu yar' klibi)

TEK GECELİK İLİŞKİ

Ulusoy, 2009'da Akın'ın "Oldu mu Yar", 2010'da İsmi Sina & Maro Lytra'nın "Unut Onu" klibinde oynadı. İlk klipte sevgilisini aldatan kadının tek gecelik aşkını canlandıran Ulusoy, ikincisinde yatakta oturan üç kadının başında bekleyen seksi bodyguard'dı.

(Unut onu klibi)

Çağatay Ulusoy\'un Cesur Sahneleri Ortaya Çıktı

Son Dakika Magazin Çağatay Ulusoy'un Cesur Sahneleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • orak&çekiç: cesurluk soyunmaksa bakırköy delisi herkesten cesurdur 8 0 Yanıtla
  • Orhan: Alayi kes erayuncu hepsi 6 0 Yanıtla
  • DÇK (Dünyayi Çiftçilik Kurtaracak): Böyleleri sabahtan akşama kadar tarlalarda, bahçelerde, çalıştırılmalı,her akşam ahlak,kültür,bilim,atronomi,sosyal bilgiler,tarih,coğrafya,mathematik gibi dersler verilmeli ki,hayat felsefesini anlasınlar.Insanin nefsi müdafaasını zayıflatan diziler,filimler,müzikler,alkol,sigara,maçlar,şans oyunları gibi şeylerden uzak tutulmalı,yiyecek ve içecek olarak bol bol patates,kurufasulye+kurusoğan,nohut ,bulgur,kuyu suyu,şerbet,ayran verilmeli ki,akıl başlarina gelsin. 1 4 Yanıtla
  • mert: körler bu klip leri çokmu aradınız 3 0 Yanıtla
  • bir dost: türkiyenin mezhebi çok genişledi 0 0 Yanıtla

Advertisement