Çağatay Ulusoy'un Hayranları Sınırı Aştı - Son Dakika
Magazin

Çağatay Ulusoy'un Hayranları Sınırı Aştı

Çağatay Ulusoy'un yaşadığı evi bulan genç fanlar, içeri gazeteci olarak girip oyuncunun çocuk resimlerini arşivden aldılar.

06.10.2014 13:35  Güncelleme: 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakışıklı oyuncunun sınır tanımayan hayranları filmlere konu olacak bir olaya imza attı. Akıllara durgunluk veren olay şöyle gelişti: Çağatay Ulusoy'un fanatik iki genç hayranı, uzun süren bir araştırma sonunda yakışıklı oyuncunun evini bulur. Kapıyı açan Ulusoy'un annesi Refiye Ulusoy'a kendilerini gazeteci olarak tanıtırlar.

ANNESİNİ UYARDI

Bir programın çekimleri için çocukluk anılarına dair iki fotoğraf alıp evden ayrılan kızlar ertesi gün soluğu sette alırlar. Çağatay Ulusoy bugüne kadar hiçbir yerde yayımlanmamış olan fotoğraflarını kızların elinde görünce şoke olur. Kızlarla fotoğraf çektirme karşılığında fotoğraflarını ellerinden geri alan Ulusoy'un annesine kapıyı kimseye açmaması konusunda uyarıda bulunduğu öğrenildi.

Çağatay Ulusoy\'un Hayranları Sınırı Aştı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Çağatay Ulusoy'un Hayranları Sınırı Aştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • hasan: Ya alt tarafi bi cocukluk resmi yani ne var bunda panik yapacak ciplak filan bir resim degildi herhalde yada cocukluk hali okadar tipsizdi medyanin eline dusmesinden korktu normal ozaman ne diyelim. . . 6 9 Yanıtla
  • kayhan Ã?zdeveciler: Hasan sana katılıyorum 1 3 Yanıtla
  • bayramhan: Hepsi salak kyzlarin 0 0 Yanıtla

Advertisement