Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın Yurt Dışına Çıkış Yasağı Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın Yurt Dışına Çıkış Yasağı Kaldırıldı

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca\'nın Yurt Dışına Çıkış Yasağı Kaldırıldı

Ünlü isimlerin uyuşturucu temin etmekle yargılandığı davada mahkeme, Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın yurt dışına çıkış yasaklarını kaldırdı.

11.02.2014 16:20  Güncelleme: 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü isimlerin uyuşturucu madde temin etmeye ilişkin yargılandığı davada mahkeme, Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın yurt dışına çıkış yasaklarını kaldırdı. Duruşmaya gelmeyen oyuncu Cemal Hünal'ın ise zorla getirilmesine karar verildi.

4 KİŞİ MAHKEMEDE HAZIR BULUNDU

Ünlü dizi oyuncuları Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ile şarkıcı Cenk Eren'in "uyuşturucu temin etmek" suçundan 5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmalarına İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada tutuklu sanıkların yanı sıra tutuksuz sanıklar Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Cenk Eren, Yusuf Hasan Akgün de hazır bulundu.

CEMAL HÜNAL ZORLA GETİRİLECEK

Bir önceki duruşmaya katılmadığı için Cenk Eren'in ifadesinin alınmasının ardından tanıklar dinlendi. Mahkeme heyeti, verdiği aranın ardından ara kararını açıkladı. Bir önceki duruşmada tanık olarak çağırılmasına rağmen mahkemeye gelmeyen oyuncu Cemal Hünal'ın, bilgi ve görgülerinin tespit edilebilmesi için zorla getirilmesine karar verildi. Oyuncu Cenk Eren'in uyuşturucu kullanıp kullanmadığına dair yeniden rapor alınması talebi ise reddedildi. Hakkında yakalama kararı bulunan ve bugünkü duruşmaya katılan sanık Kadir Çalıkoparan'ın tutuklanmasına karar verilirken, savunması alınan sanıklar yönünden mütalaada bulunması için dosya duruşma savcısına gönderildi.

ULUSOY VE KARACA'NIN YURT DIŞI YASAKLARI KALKTI

Mahkeme heyeti, sanıklar Aydın Sarıoğlu, Mehmet Akgün, Sennaz Çalıkoparan, Mehmet Çakır, menajer Ayşe Selin Boronkay ve Onur Tezer hakkındaki yakalama emirlerinin devamına, ayrıca Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca ile Alp Parlar, Derhat Yavuz, Nuri Kösem, Hüseyin Orçun Benli, Kaan Turgut, Yusuf Hasan Akgün, Özgür Sanlav, Mustafa Kabahor, Ergun Taş, Niyazi Canbaz'ın savunmaları alındığından, bu isimlerin yurt dışına çıkış yasaklarının ve duruşmalara katılma zorunluluklarının ortadan kaldırılmasına karar verdi.

Sanıklar Cihan Şenyüz, Ferdi Özer, Murat Özgener, Şeref Deniz, Cengiz Esmer, Emrah Akman, Erol Tutsak, Necati Fidan, Neşat Çalıkoparan, Feruz Tuncel ve Faruk Polat'ın tutukluluk hallerinin devamına hükmeden mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın Yurt Dışına Çıkış Yasağı Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı
    23:58 Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız istemeye giden F.G. ile kızın ağabeyi Y.T. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada F.G, tüfekle Y.T'yi yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli F.G, sığındığı evde polis tarafından gözaltına alındı.

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement