Çağdışı Kuyruk Görüntüleri Tarih Olacak - Son Dakika
Güncel

Çağdışı Kuyruk Görüntüleri Tarih Olacak

Türkiye'nin en büyük ovalarından birisi olan Adana'nın Yüreğir İlçesi'nde, üreticilerin işlemlerini daha sağlıklı yapabilmeleri için sıramatik sistemine geçildi.

07.10.2015 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Ziraat Odası'nda sıramatik dönemi

Yüreğir Ziraat Odası Türkiye İş Bankası Yüreğir Şube Müdürlüğü ile yapılan anlaşma doğrultusunda gerçekleştirilen uygulama sayesinde, çiftçilerin işlemlerini daha hızlı ve sağlıklı biçimde sürdürecekleri kaydedildi.

Uygulama hakkında bilgi veren Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, karpuz, buğday, mısır, soya, pamuk ve turunçgil başta olmak üzere çeşitli tarla ve bahçe bitkileri hasadının yıl boyunca sürdüğü Yüreğir Ovasında, kurulan sistemle üreticinin rahatlayacağını duyurdu.

Yüreğirli üreticilerin, çiftçilik belgesi işlemleri, biçerdöver işlemleri, muhasebe işlemleri, tarım danışmanlığı işlemleri ve çeşitli vezne işlemleri için sıkça Oda'ya geldiğini hatırlatan Mehmet Akın Doğan, "Yüreğir Ziraat Odası'nı çağın yenilenen teknolojik koşullarına uygun olarak geliştirmek istiyoruz. Daha önce çiftçilerimiz uzun süre vezne ve işlem bankolarında kuyruk oluyorlardı. Bankayla yaptığımız anlaşma gereği, bu çağdışı kuyruk görüntüsü ortadan kalkacak. Çiftçilerimiz işlemlerini, fiş alıp oturdukları yerde rahatça bekleyerek çok daha düzenli ve sağlıklı bir ortamda yapabilecekler. Sıramatikleri odamıza hibe eden İş Bankası Adana Bölge Satış Müdür Yardımcısı Muhlis Cengiz Berberoğlu, Yüreğir Şube Müdürü Feramuz Köroğlu ve Yüreğir Şube İkinci Müdürü Erkut Özgür Sosyal'a desteklerinden dolayı odamız ve şahsım adına teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çağdışı Kuyruk Görüntüleri Tarih Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement