Çağla Şıkel: Alişan'a Kız Beğendiremiyoruz - Son Dakika
Magazin

Çağla Şıkel: Alişan'a Kız Beğendiremiyoruz

Çağla Şıkel: Alişan\'a Kız Beğendiremiyoruz

Antalya'da bir alışveriş merkezinin 7. yıl kutlamasına katılan Alişan'a "Neden evlenmiyorsun?" sorusu yöneltilince devreye Çağla Şıkel girdi.

14.08.2016 18:56  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da partneri Alişan ile birlikte bir alışveriş merkezinde düzenlenen yedinci kuruluş yıldönümü kutlamasına katılan Çağla Şıkel, Alişan'ı evlendirmeye çalıştığını, ancak kız beğendiremediğini söyledi.

ALİŞAN SÖYLEDİ, ÇAĞLA ÖZÇEKİM YAPTI

Sanatçı Alişan, Özdilek Park Alışveriş Merkezi'nin 7'nci yıl kutlamasına katıldı. Bir haftadır Antalya'da tatil yaptığını söyleyen manken sunucu Çağlı Şıkel de açılışta Alişan'ı yalnız bırakmadı. Alişan sahnede şarkılar söylerken partneri Çağla Şıkel de özçekim yaparak, bu anı takipçileriyle paylaştı.

İZDİVAÇ PROGRAMI YAPMALARI İSTENDİ

Alışveriş merkezindeki piyango çekilişine de katılan ikili, çocuklarla birlikte pasta kesip kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı. Dizi yapıp yapmayacakları sorulması üzerine önümüzdeki eylül ayında birlikte televizyon programı yapacaklarını söyleyen ikiliden, izdivaç programı yapmaları istendi. Alişan bu öneriye, "Bu tür programlardan çok var" diye karşılık verdi. Çağla Şıkel ise "Kısmetse olur inşallah" yorumunda bulundu.

"KIZ BEĞENDİRMEK İÇİN ÇABALIYORUM"

Alişan'a bir kadın hayranı, "Neden evlenmiyorsun" sorusunu yöneltti. Bu soruya yanıt veren Çağla Şıkel, "Alişan'a kız beğendirmek için çalışıyorum, çabalıyorum" dedi. Alişan da "Sağolsun Çağla bütün arkadaş çevresine beni tanıştırdı. Ama kısmet" karşılığını verdi. Alişan, etkinliğin sonunda 'Ölürüm Türkiyem' şarkısını söyledi.

Çağla Şıkel ile Alişan'ın sunduğu etkinlikte 10 yaşındaki Gamze Yıldız, 10 kıtalık İstiklal Marşı'yla herkesi kendisine hayran bıraktı. Katıldığı şiir yarışmalarında ödüller kazanan küçük Gamze'yi, Çağla Şıkel ile Alişan öperek yerine uğurladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Çağla Şıkel: Alişan'a Kız Beğendiremiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement