Çağla Şikel'den Beyazperdeye Yeşil Işık! - Son Dakika
Magazin

Çağla Şikel'den Beyazperdeye Yeşil Işık!

Çağla Şikel\'den Beyazperdeye Yeşil Işık!

En son Alişan'ın klibinde yer alan Şikel, 'Alişan benim dostum bütçe almadan tabi ki klibinde oynadım. Biz bir aile gibiyiz aramızda para pul konuşmayız.' dedi.

24.10.2016 17:34  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü Sunucu Çağla Şikel önceki gün sevilen şarkıcı Alişan ile Axis İstanbul'da düzenlenen bir etkinliğe katıldı.
1 Saatlik etkinlik izdiham sebebiyle 2 saate yakın sürdü. Sevenleri ile tek tek ilgilenen ünlü ikili basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Klipde ayrılan iki sevgiliyi canlandıran güzel model oyunculuğu ile alakalı, Alişan'a eşlik ettiğim klibe gelen yorumlardan oldukça memnunum, çok güzel yorumlar alıyorum. Dizi sinema filmi teklifleri sürekli olarak alıyorum. Bana uyacağını düşündüğüm bir proje olursa içinde olmak tabi ki isterim ama şuan için heyecanımı arttıracak bir proje yok. Olursa zaten seve seve paylaşıyor olurum' dedi.

Modellik ile alakalı soruları da yanıtlayan Güzel sunucu, eskisi kadar defileler yoğun olarak Türkiye'de yapılmıyor maalesef sevdiğim güvendiğim tasarımcıların kıyafetleriyle yürümeyi tercih ediyorum.
Birçok modacı arkadaşımın defilesinde yer aldım almaya da devam edeceğim. Çünkü ben her şeyden önce yürümeyi gerçekten seven işini iyi yapmaya çalışan bir modelim dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Çağla Şikel'den Beyazperdeye Yeşil Işık! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement