Sanık Duruşmada ABD Bayrağı Yaktı! Çağlayan Adliyesi Karıştı - Son Dakika
Güncel

Sanık Duruşmada ABD Bayrağı Yaktı! Çağlayan Adliyesi Karıştı

Gaziosmanpaşa'da polis memuru Zekeriya Yurdakul'u silahla şehit edip, 2 polisi yaralayan tutuklu sanık DHKP-C'li Sultan Işıklı, duruşma sırasında ABD bayrağı yaktı.

07.11.2014 11:38  Güncelleme: 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa'da polis memuru Zekeriya Yurdakul'u silahla şehit eden tutuklu sanık, Çağlayan Adliyesi'nde duruşma sırasında Amerikan bayrağı yaktı.

ABD BAYRAĞI'NI ÇAKMAKLA YAKTI

İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde sanık Sultan Işıklı'nın yargılanmasına devam edildi. Işıklı'nın annesi Cennet Güneş de tanık olarak dinlendi. Daha sonra Işıklı yazılı hazırladığı savunmasını okudu. 'Yaşasın önderimiz Dursun Karataş, yaşasın devrimci halk kurtuluş partisi cephesi' şeklinde savunmasını bitirdikten sonra elbisesine sakladığı Amerikan bayrağını çıkararak çakmakla yaktı. Bunun üzerine jandarma görevlileri sanığa müdahalede bulundu. Işıklı, görevlilere direndi ve tekme attı. Kontrol altına alınan sanık salondan dışarı çıkarıldı.

Bu sırada Işıklı'nın jandarmaya yönelik, "Sizin bayrağınız mı? Amerikan bayrağı. Siz Amerikan askeri misiniz?" diye bağırdığı görüldü.

ANNE IŞIKLI TEPKİ GÖSTERDİ

Annesi Cennet Güneş de, kızına müdahale edilmesine tepki gösterince salondan çıkarıldı.

Duruşmada avukatlar mütalaaya karşı savunma hazırlamak için süre istedi. Avukatlara savunma için süre veren mahkeme sanık Işıklı'nın tutukluluk halinin devamına karar verdi ve duruşmayı ertelendi.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBETLE YARGILANIYOR

Gaziosmanpaşa'da polis memuru Zekeriya Yurdakul'un şehit edilmesi ve iki polis memurunun yaralanması olayının faili olduğu iddiasıyla iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istenilen Sultan Işıklı'nın yargılanmasına İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam ediliyor.

SLOGAN ATAN EYLEMCİLER GÖZALTINA ALINDI

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde görülen dava sırasında bir grup, adliye içerisinde slogan atarak Işıklı'ya destek verdi.

Adliye içerisinde slogan atan 8 eylemci, güvenlik görevlileri ve polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Eylemciler polis minibüsüne bindirilirken adliye önünde slogan atan bir kişi daha gözaltına alındı.

Sanık Duruşmada ABD Bayrağı Yaktı! Çağlayan Adliyesi Karıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sanık Duruşmada ABD Bayrağı Yaktı! Çağlayan Adliyesi Karıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • İST 34: böyle bir gözaltı şekli olur mu ? bir kadının kolunu büküp bileğini kırılma noktasına kadar büküp gözaltı yapıyorlar kolunu normal tutarak götüremiyormusunuz 100 kişisiniz bide üstüne birde 5 kişinin tuttugu kadına alltan tekme atıyorsun nasıl bir erkeklik bu 6 45 Yanıtla
  • nizamıalem: kanımız aksada zafer islamın kahrolsun koministler 7 6 Yanıtla
  • tark: türk düşmanı köpek soyları 4 4 Yanıtla
  • C.D.: Slm . Yok öyle polis öldüreni desteklemek . Gösteri yapanların hepsi tutuklanarak . Yardım ve yataklık yaptıkları için yargılanmalı . Polis öldürene ne ceza verilirse aynısı bunlarada verilmeli . O polisin bir ailesi ve çocukları yokmuydu. O da orada ekmek parası için çalışıyordu. Pekiiiii bu niçin polisi öldürdü ve bunlar ne çıkarları varda polis öldüreni destekliyorlar anlamış değilim . İlk önce ne çıkarları olduklarını açıklasınlar da duyalım . 5 2 Yanıtla
  • DENİZ: BRAVO LEN SİZE. PKK DA BİJİ SEROK OBAMA DİYE DAĞLARA YAZMAYA BAŞLADI. SİZİ DE SEVMEM AMA TÜRKİYEDE TEK GERÇEK SOSYALİST OLARK DA TEK SİZİ GÖRÜRÜM. DİĞERLERİ EMPERYALİZM KUKLALARI. 6 1 Yanıtla
  • Metin: burada konuşanlar polisler gençleri öldürdüğünde de konuşsun delikanlılarsa polisi savunmayın 2 4 Yanıtla
  • T.C: İsgenceci polisi vurmus olabilir polis teskilatinin ocondede kotu insanlar var ayrica amerikan bayragi yaktigi icin helal olsun 0 1 Yanıtla

Advertisement