Çağlayan Amatör Spor Kulüpleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Çağlayan Amatör Spor Kulüpleriyle Buluştu

Çağlayan Amatör Spor Kulüpleriyle Buluştu

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ile bir araya geldi.

02.05.2015 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ile bir araya geldi.

Nadir Sosyal Tesisleri'nde yapılan toplantıya, Başkan Yardımcısı Necmettin Şahin ve Belediyespor Koordinatörü Şinasi Kaya da eşlik ederken, amatör spor kulüplerinin yöneticileriyle birlikte Orhangazispor Mali As Başkanı Recep Turgut da toplantıda yer aldı.

Geçen bir yılın değerlendirildiği toplantıda, gelecek yılla ilgili kulüplerin talep ve ihtiyaçları değerlendirildi. Amatör spor kulüplerinin başkanları ihtiyaçlarını ayrı ayrı dile getirdiler. Orhangazi'yi spordan gelen bir Başkan'a sahip olduğu için şanslı gören spor kulübü yöneticileri, malzeme, yemek ve ulaşım giderlerinin tamamının Belediye tarafından karşılandığını bildirdi. Diğer ihtiyaçlarının karşılanmasıyla ilgili maddi destek gördüklerini de belirten yöneticiler Başkan Çağlayan'a teşekkür etti.

GELECEK YIL DAHA DÜZENLİ OLACAK

Toplantıda kulüplerin ihtiyaçlarıyla ilgili gelecek yıl düzenleme yapılacağı kararlaştırıldı. Yöneticilerin ihtiyaçlarını dinleyen Başkan Çağlayan, "Desteklerimiz belirli bir standarda bağlı olarak devam edecek. Özellikle malzeme teminini birlikte kararlaştıracağız" dedi. Kulüplerin genel anlamda benzer eksiklikleri olduğunu ifade eden Çağlayan, "Göl tesislerinin yanına yapılacak suni çim sahanın yer teslimini yaptık. Dış mahallelerimizdeki mevcut sahaların iyileştirilmesi yapılacak. Bunun yanında 11 yeni saha daha yapılacak. Böylece önümüzdeki sezonun ikinci yarısında eksiklikler büyük oranda giderilmiş olacak. Bir sonraki sezonda temel eksiklikler kalmamış olacak diye düşünüyoruz" diye konuştu.

BAŞKAN HEDEF KOYDU

Belediye Başkanı Çağlayan, toplantının sonunda yaptığı değerlendirmede ise amatör spor kulüplerine hedef koyarken şunları söyledi; "Sportif başarılarınızın yanında bütün kulüplerimizin üç asıl hedefi olmalı. Birincisi, gençlerimizin spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak tutulması. İkincisi; sporun temel öğretilerinin gençlerimize yerleştirilmesi. Üçüncüsü de; Orhangazi'nin profesyonel takımı olan Orhangazispor'a futbolcu yetiştirmek. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çağlayan Amatör Spor Kulüpleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement