Çağlayan Bilim ve Gençlik Merkezi Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Çağlayan Bilim ve Gençlik Merkezi Hizmete Açıldı

Çağlayan Bilim ve Gençlik Merkezi yapılan törenle hizmete açıldı.

13.10.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çağlayan Bilim ve Gençlik Merkezi yapılan törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Kağıthane'mize her alanda yatırım yapmaya hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.

Kağıthane Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kağıthane Belediyesi gençlere ve çocuklara yaşam alanı oluşturacak, bilimden, sanata, sanattan kültüre her alanda gençlere hizmet verecek olan Çağlayan Bilim ve Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı. Açılışa; Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Cemal Vanlıoğlu, Ak Parti 2inci Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, Kağıthane Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"ÇOCUKLARIMIZ 40 AYRI ÜNİTEDE ÇALIŞMA İMKANI BULACAKLAR"

Kağıthane'de hizmetlerin aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Eğitimde, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte çok önemli mesafeler aldık. 2014 yılında Kağıthane'de biz göreve başladığımızda dersliklerde 70 kişilik sınıflarda eğitim verilirken şimdi ise bu rakam 30'lu rakamlara düştü. Buda eğitim seviyemizi çok arttırdı. Biz eğitim camiasının yanında olabilmek için her türlü imkanlarımızı seferber ediyoruz. 2015-2016 Eğitim ve öğretim döneminin açılışı öncesinde de yazın boş durmadık, okullarımızın bizce yerine getirilmesi gereken eksikliklerini gidermeye çalıştık. Bugün de burada bir bilim merkezini hizmete açıyoruz.40 ayrı ünite var bu merkezimizde ve çocuklarımız bu 40 ayrı ünitede çalışma yapma imkanına sahip olacaklar" dedi.

Başkan Kılıç, " Ayrıca çağlayan kütüphanemiz çok atıl bir şekilde değerlendirme şansı yoktu. Çocuklarımızda çok fazla kullanamıyorlardı. İnşallah kütüphanemizi bilim merkezimizin içerisine alabilirsek, çalışmasını da teknik olarak sürdürüyoruz. Ortam oluşturabilirsek bilim merkezi ve kütüphane bir arada olacak. Bu merkezimize başka fonksiyonlarda yükleyeceğiz. Yaşam Beceri Atölyeleri, gibi bir çok önemli fonksiyonu da merkezimize kazandıracağız. Yine merkezimizin altında otoparkı var. Sağlık birimi ile ilgili alanımız var. İlce Sağlık Müdürlüğümüz kendi ihtiyacına göre bu alanı değerlendirecek. Yine burada gördüğünüz gibi Kağıthane'mizin sembolü olacak olan Döner Kule'miz var. Döner Kule'mizde kafeteryada hizmet alan komşularımız misafirlerimiz bir yandan da bulundukları yerde dönerek Kağıthane'yi tepeden izleyebilme imkanı yakalayacak" diye konuştu.

Açılış kurdelesini AK Parti Milletvekili Adayları ve protokol üyeleri ile birlikte kesen Başkan Fazlı Kılıç, açılış sonrası protokol üyeleri ile birlikte Bilim ve Gençlik Merkezi'ni gezdi. İçerideki aletler hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Kılıç, sonrasında, Döner Kule Sosyal Tesisi'ne çıkarak İstanbul'un eşsiz manzarasında misafirlerini ağırladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çağlayan Bilim ve Gençlik Merkezi Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement