Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde Silahlı Saldırı - Son Dakika
Yerel

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde Silahlı Saldırı

Adalet Bakanı Bozdağ: "Şu anda böyle bir saldırı olduğuna ilişkin bilgi bana ulaştı ama henüz işin detaylarına dair bir bilgi ulaşmadı.

11.03.2014 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ndeki saldırıya ilişkin "Şu anda böyle bir saldırı olduğuna ilişkin bilgi bana ulaştı ama henüz işin detaylarına dair bir bilgi ulaşmadı. İlk gelen haberlerde adli bir vaka gibi görünüyor" dedi.

Bazı programlara katılmak üzere Amasya'ya gelen Bozdağ, Taşova Kaymakamlığı'nı ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bozdağ, bir gazetecinin "Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ndeki saldırıya ilişkin" sorusuna, "Şu anda böyle bir saldırı olduğuna ilişkin bilgi bana ulaştı ama henüz işin detaylarına dair bir bilgi ulaşmadı. İlk gelen haberlerde adli bir vaka gibi görünüyor" yanıtını verdi.

Tokat'taki olayla ilgili olarak da Tokat Valisi'nin açıklaması olduğunu belirten Bozdağ, "Aileler arası bir husumetten kaynaklı bir kan davası olduğu söyleniyor. Bu da bir adli vaka olarak, gelen bilgiler o şekilde. Bunların detayları daha sonra doğru bilgilerle kamuoyuyla paylaşılacaktır. Adli vaka olduğuna dair bilgiler var elimizde" ifadelerini kullandı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement