Çağrı Merkezi Öğrencileri, Sektöre Hazırlanıyor! - Son Dakika
Güncel

Çağrı Merkezi Öğrencileri, Sektöre Hazırlanıyor!

Çağrı Merkezi Öğrencileri, Sektöre Hazırlanıyor!

Mezun olan öğrenciler bu eğitimler sayesinde yönetici pozisyonunda takım lideri olarak iş hayatına başlayabiliyor.

17.04.2014 15:23  Güncelleme: 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müşteri deneyimi ve İletişim Merkezi çözümlerinin lideri Genesys,T.C.Okan Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çağrı Merkezi Hizmetleri bölümü öğrencilerini uluslararası standarttaki özel yazılımıyla, istihdam oranının çok yüksek olduğu Çağrı Merkezi sektörüne hazırlıyor.

Çağrı merkezi sektörünün nitelikli mesleki eleman ihtiyacını karşılamak üzere eğitim veren Okan Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çağrı Merkezi Hizmetleri bölümünde, çağrı merkezleri ve müşteri hizmetleri yazılımları konusunda dünya lideri Genesys'in uluslararası standarttaki yazılımları kullanılıyor. Laboratuvar ortamında yüksek kalitede sunulan sektöre yönelik eğitimlerin amacı, Türkiye'deki pazar payı, ekonomik büyüklüğü ve iş hacmi ile son yıllarda hızla artış gösteren ve yarattığı istihdam oranıyla dikkat çeken Çağrı Merkezi sektörünün yetişmiş eleman ihtiyacını karşılamak. Genesys'in uluslararası standarttaki yazılımlarıyla verilen eğitimlerle, öğrenciler mezun olur olmaz takım lideri olarak yönetici pozisyonunda iş hayatına başlayabiliyor.

Okan Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı ve Çağrı Merkezi Hizmetleri ön lisans bölümünün program başkanı Öğretim Görevlisi Sinan Bayraktar Çağrı Merkezi sektöründeki yüksek istihdam oranına dikkat çekerek: 'Sektörde nitelikli insan gücüne, özellikle takım lideri özellikleri taşıyan insan kaynağına ihtiyaç duyulduğunu ve bu konuda Okan Üniversitesi Meslek Yüksek Okulundaki program dahilinde bu nitelikleri yüksek oranda sergileyen öğrencileri yetiştirmekte olduklarını belirtip, üniversitelerinin tüm bölümlerindeki öğrencileri bu alana yönelterek iş yaşamına hızlı girmelerini sağladıklarını söyledi. Öğrencilerin uygulamalı alanlarda yetişmelerini önemseyerek yaptıkları eğitimlerde, bünyelerinde bulunan 25 kişilik çağrı merkezi laboratuvarında ileri teknoloji ürünü olarak adlandırdıkları ''Genesys'' yazılımını kullanarak deneyimlerini artırdıklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çağrı Merkezi Öğrencileri, Sektöre Hazırlanıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement