ÇAĞSİAD, DTSO'da Ziyaret Etti - Son Dakika
Ekonomi

ÇAĞSİAD, DTSO'da Ziyaret Etti

ÇAĞSİAD, DTSO\'da Ziyaret Etti

Çağdaş Esnaf ve Sanayici İşverenler Derneği (ÇAĞSİAD) yönetimi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar'ı da makamında ziyaret etti.

24.11.2015 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çağdaş Esnaf ve Sanayici İşverenler Derneği (ÇAĞSİAD) yönetimi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar'ı da makamında ziyaret etti. DTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Aslan, yönetim kurulu üyesi Hüsnü Pervane ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu görüşmede, heyete Diyarbakır'ın sosyoekonomik verileri hakkında detaylı bilgiler verildi. DTSO Başkanı Sayar tarafından, Diyarbakır'ın ekonomik potansiyelinin aktarıldığı görüşmede oda yapısı, ticaret ve sanayi odası olarak gerçekleştirilen ve devam eden projeler ile odanın genel faaliyet alanlarıyla ilgili de bilgilendirme yapıldı.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayar, yapılan istişarenin olumlu geçtiğini belirtti. Ziyaret sonrasında ÇAĞSİAD Başkanı'na günün anısına DTSO plaketi hediye edildi. Heyet, ziyaret sonrasında Karacadağ kalkınma Ajansı'na geçerek, ajans uzmanları tarafından ilde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında detaylı bilgiler aldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi ÇAĞSİAD, DTSO'da Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement