Cahit Sıtkı Tarancı Parkı Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Cahit Sıtkı Tarancı Parkı Açılıyor

Cahit Sıtkı Tarancı Parkı Açılıyor

Ardı ardına açılışlar yaparak yeni parklarını halkın hizmetine sunan Çankaya Belediyesi, büyük şair Cahit Sıtkı Tarancı’nın adını da Çankaya’da yaşatacak.

12.10.2016 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardı ardına açılışlar yaparak yeni parklarını halkın hizmetine sunan Çankaya Belediyesi, büyük şair Cahit Sıtkı Tarancı'nın adını da Çankaya'da yaşatacak.

Çiğdem Mahallesi'nde 'Can Yücel' ve Çukurambar'da bulunan 'Pony' parklarını 9 Ekim'de açarak halkın kullanımına sunan Çankaya Belediyesi, şimdi de Cahit Sıtkı Tarancı Parkı'nı açıyor. Sanata ve sanatçıya verdiği değeri isimlerini parklarında ve tesislerinde ölümsüzleştirerek gösteren Çankaya Belediyesi, 'Yaş Otuz Beş' ve 'Memleket İsterim' gibi unutulmaz şiirleri edebiyat dünyasına kazandıran büyük şairin adını Çankaya'da yaşatacak. Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerinde 7 bin 950 metrekare büyüklüğündeki parkın açılışı, 19 Ekim'de düzenlenecek törenle gerçekleştirilecek. 4 bin 109 metrekare yeşil alanı bulunan park, çocuk oyun alanı, kum havuzu ve kondisyon alanları ile bölge halkının dinlenme ve eğlenme merkezi olacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cahit Sıtkı Tarancı Parkı Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement