Caja Rural Takımından İspanyol Bisikletçi Bonet - Son Dakika
Spor

Caja Rural Takımından İspanyol Bisikletçi Bonet

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Mayo giyme töreni detayları Caja Rural takımından İspanyol Bisikletçi Luis Mas Bonet'in röportajı Torku Şeker Spor takımından Ahmet Örken'in röportajı 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Caja Rural takımından İspanyol Bisikletçi Bonet: "Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da beyaz mayonun sahibi olmak istiyorum" 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda mücadele eden ve geçtiğimiz yılın birincisi Caja Rural takımından İspanyol bisikletçi Luis Mas Bonet, "Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da beyaz mayonun sahibi olmak istiyorum.

01.05.2016 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Mayo giyme töreni detayları

Caja Rural takımından İspanyol Bisikletçi Luis Mas Bonet'in röportajı

Torku Şeker Spor takımından Ahmet Örken'in röportajı 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

Caja Rural takımından İspanyol Bisikletçi Bonet:

"Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da beyaz mayonun sahibi olmak istiyorum"

52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda mücadele eden ve geçtiğimiz yılın birincisi Caja Rural takımından İspanyol bisikletçi Luis Mas Bonet, "Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da beyaz mayonun sahibi olmak istiyorum." dedi.

Caja Rural takımından İspanyol bisikletçi Luis Mas Bonet, Marmaris-Selçuk etabında Vestel Beyaz mayo için iki güçlü rakiple yarışacağını vurguladı. Pawel Cieslik ve Peter Schulting'in beyaz mayo sıralamasında hemen yanı başında olduklarını vurgulayan Bonet, "Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da beyaz mayonun sahibi olmak istiyorum. Puanlarımı korumak için bugün bütün gücümle mücadele edeceğim." diye konuştu.

Fethiye-Marmaris etabında tekerlek farkıyla 7. olan Torku Şekerspor takımından Ahmet Örken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Marmaris'te birinci gelmek etap galibiyetini takımına kazandırmak için çok çalıştığını söyledi.

Marmaris'e birinci gelemediğini ama Selçuk'a birinci olarak girmek istediğine vurgulayan Örken, "Dün mücadelemi sonuna kadar devam ettirdim. Çoğu sprinter yokuşları iyi çıkamıyor. Rakiplerimi azaltmak ve ortalığın karışması için yokuşta atak yaptım. Diğer sprinterlerin kopması için öyle bir girişimde bulundum. Podyumda olmak için mücadele ettim ama yedinci olabildim." dedi.

Caja Rural Takımından İspanyol Bisikletçi Bonet
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Caja Rural Takımından İspanyol Bisikletçi Bonet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement