Çakan, Dağlıca Gazisini Evinde Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Çakan, Dağlıca Gazisini Evinde Ziyaret Etti

Çakan, Dağlıca Gazisini Evinde Ziyaret Etti

MHP Zonguldak Milletvekili ve adayı Zeki Çakan, Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Ketenciler Köyü’nde ikamet eden Uğur Sezer isimli Dağlıca gazisini evinde ziyaret etti.

28.10.2015 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Zonguldak Milletvekili ve adayı Zeki Çakan, Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ketenciler Köyü'nde ikamet eden Uğur Sezer isimli Dağlıca gazisini evinde ziyaret etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı, MHP Zonguldak Milletvekili ve adayı Zeki Çakan, Ereğli'deki seçim çalışmaları kapsamında, Ketenciler Köyü'nde ikamet eden Uğur Sezer isimli gaziye "Geçmiş Olsun" ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete, MHP İlçe Başkanı Talat Şeker ile partililer eşlik etti. 17 Ekim tarihinde Hakkari'nin Dağlıca ilçesinde PKK terör örgütü tarafından askerlere pusu yapılması sonucu olayda 4 asker şehit olmuş, 6 asker ise yaralanmıştı. Yaralıların içinde olan Astsubay Kıdemli Çavuş Uğur Sezer ise bunlardan biri idi. Tedavisi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) kaldırılan Astsubay Kıdemli Çavuş Uğur Sezer kısa bir zaman sonra taburcu olduktan sonra Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ketenciler Köyü'ne getirilmişti.

Yaralandıktan sonra gazi ünvanını alan Sezer'e ve ailesine MHP Zonguldak Milletvekili Çakan, "Geçmiş Olsun" dileğinde bulunarak yaralı gazinin her zaman yanında olduğunu ifade etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çakan, Dağlıca Gazisini Evinde Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement