Çakır'dan Rektör Kızılay'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çakır'dan Rektör Kızılay'a Ziyaret

Çakır\'dan Rektör Kızılay\'a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti.

30.09.2016 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı ziyaret etti.

Çakır, Rektörlük görevine yeni atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı tebrik ederek kentlerin kalkınmasında üniversitelerin önemli rolünün olduğunu vurguladı. Bugüne kadar belediye olarak İnönü Üniversitesi'nden çok faydalanamadıklarını kaydeden Çakır, "Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ın Rektörlük görevini devralmasıyla ile birlikte iki kurumun daha iyi ve anlamlı ilişkiler kuracağına inanıyorum" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise Malatya Büyükşehir Belediyesinde iki dönemdir başarılı bir yöneticilik sergileyen ve Malatya Belediyesinin "Büyükşehir" olmasında önemli katkıları olan Çakır'a başarılar dileyerek iki kurumun bundan sonra daha iyi ilişkiler içerisinde olacağını söyledi.

Kurum ve kuruluşların yanı sıra kentteki tüm sivil toplum örgütleri ile el ele vererek Malatya'yı bulunduğu yerden daha iyi noktalara taşımak için üniversitenin önemli rol oynayacağını belirten Rektör Prof. Dr. Kızılay, sahip oldukları güçlü potansiyeli çok daha kapsamlı değerlendireceklerini ifade etti.

Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Prof. Dr. Nusret Akpolat, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Cemal Koyunoğlu ve Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Erkuş'da hazır bulundu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çakır'dan Rektör Kızılay'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement