Çakır'ın Gözyaşları Yerini Sevince Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Çakır'ın Gözyaşları Yerini Sevince Bıraktı

Çakır\'ın Gözyaşları Yerini Sevince Bıraktı

Tokat’ta okul dönüşü evlerinin yandığını görünce gözyaşlarına boğulan 11 yaşındaki Çakır Bakır’ın ailesiyle birlikte sıcak bir yuvaya yerleştirilmeleri sayesinde artık yüzü gülüyor.

21.01.2015 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta okul dönüşü evlerinin yandığını görünce gözyaşlarına boğulan 11 yaşındaki Çakır Bakır'ın ailesiyle birlikte sıcak bir yuvaya yerleştirilmeleri sayesinde artık yüzü gülüyor.

Alipaşa Mahallesi Atatürk Lisesi karşısında bulunan iki katlı ev yaklaşık bir hafta önce çıkan yangında kullanılamaz hale gelmişti. Evin üst katında ikamet eden Hasan Açıkgöz (26) ile annesi Ayşe Açıkgöz (46) yangından canlarını zor kurtarırken, evin giriş katında 3 çocuğu ile birlikte yaşayan anne yangını eve döndüklerinde fark etmişti. Yaşanan üzücü olayın ardından Tokat Belediyesi öncülüğünde her iki aileye de yardım gecikmedi. İlk olarak otele yerleştirilen iki aileye daha sonra ev tutularak eşya alındı. Okuldan döndüğünde evlerinin yandığını görünce gözyaşlarına boğulan 11 yaşındaki Çakır Bakır ile kardeşleri Gizem, Batuhan ve anneleri Seyhan Bakır'ın sıcak bir yuvası oldu. Karşıyaka Mahallesi'nde doğalgazlı bir kiralık daireye yerleştirilen aileyi, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ziyaret etti. Çocuklara çeşitli hediyeler vererek yakından ilgilenen Başkan Eroğlu, yardımseverlere de desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ailenin mobilya, beyaz eşya, giysi vb. ihtiyaçlarının karşılandığını ifade eden Başkan Eroğlu, "Bizi biz yapan değerler arasında paylaşma, yardımlaşma geliyor. Komşu açken tok yatan bizden değildir diyen peygamberin ümmetiyiz. Asla yalnız değilsiniz, yanınızda olacağız. Tokatlılar olarak yanınızdayız" diye konuştu.

Anne Seyhan Bakır ise, Başkan Eroğlu ile yardımda bulunanlara teşekkür ederek, "Şuan bir eksiğimiz kalmadı. Çok güzel, temiz bir evde otuyoruz. Çocuklarımda bende mutluyuz" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çakır'ın Gözyaşları Yerini Sevince Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement