Fırat Çakıroğlu İçin Karaisalı'da Kuran Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Fırat Çakıroğlu İçin Karaisalı'da Kuran Okutuldu

Fırat Çakıroğlu İçin Karaisalı\'da Kuran Okutuldu

Ege Üniversitesinde bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu için MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanlığı Kuran-ı Kerim okuttu.

26.02.2015 12:17  Güncelleme: 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de Ege Üniversitesi'nde bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden üniversite son sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu için MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Kuran-ı Kerim okutuldu.

Programda, Ali Genç tarafından önce Kuran-ı Kerim okundu. Daha sonra emekli imam İdris Odabaşı tarafından dua yaptırıldı.

MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe, Ege Üniversitesi'nde terör örgütü sempatizanları tarafından bıçaklanarak şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için, Karaisalı Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı ve Düğün Salonu'nda Kuran-ı Kerim okuttuklarını ifade ederek, "Hepimizi derinden sarsan bu olayda şehit olan, hepimizin oğlu Fırat'a dualar yaptık. Rahmetlinin annesi Özlem Fıratoğlu başta olmak üzere tüm ülkücü annelerinin başı sağ olsun" dedi.

Karaisalı Ülkü Ocakları tarafından da desteklenen yemekten sonra gençler, ülkücü yemini ettiler.

MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya Karaisalı Belediye Başkan Vekili İsa Davarcı, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak ile çok sayıda vatandaş katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fırat Çakıroğlu İçin Karaisalı'da Kuran Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement