Çal'ın Yeni Logosu 'Çal Karası' Üzümü - Son Dakika
Güncel

Çal'ın Yeni Logosu 'Çal Karası' Üzümü

Çal\'ın Yeni Logosu \'Çal Karası\' Üzümü

Denizli'nin Çal Belediyesi, yeni logosunu internet üzerinden vatandaşın oylarıyla belirledi.

22.07.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Çal Belediyesi, yeni logosunu internet üzerinden vatandaşın oylarıyla belirledi. Dört tasarımın beğeniye sunulduğu oylamada; 3 bin katılımcıdan 1700'ünün tercih ettiği 'Çal Karası' adlı tasarım, yeni logo oldu.

Çal Belediyesi, kurumsal kimliğini yenileme projesi kapsamında logosunu da yeniletmek için çalışma başlattı. Belediyenin hazırlattığı dört logo, belediyenin internet sitesi üzerinden beğeniye sunuldu. Bir ay süren oylamada, 3 bin kişi dört logo için oy kullandı. Katılımcılardan 1700'ü 'Çal Karası'nı seçince yeni logo da seçilmiş oldu.

Belediyenin kurumsal kimliğini yenileme projesi kapsamında logosunu da yenileme kararı aldıklarını belirten Belediye Başkanı MHP'li Fethi Akcan, "Belediyemizin yeni logosunu ilçe halkımız belirlesin istedik. Hazırlanan dört logoyu internet sitesi üzerinden halkın oyuna sunduk. Oymamaya 3 bin kişi katıldı. 1700 oy alan 'Çal Karası' belediyemizin yeni logosu oldu. Çal'ın en önemli özelliği ve simgesi Çal Karası üzümüdür. Tasarımcı arkadaşımız hayalimizdeki logoları kağıda döktü. Bizler de vatandaşımızın beğenisine ve oylamasına sunduk. Katılımcı belediyecilik anlayışımıza ilgi gösteren halkımıza çok teşekkür ederim. Artık yeni logomuzu kullanacağız" dedi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çal'ın Yeni Logosu 'Çal Karası' Üzümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement