Çalar: Benim Sezonum Olacak - Son Dakika
Spor

Çalar: Benim Sezonum Olacak

Çalar: Benim Sezonum Olacak

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün 1986 doğumlu futbolcusu Mansur Çalar, yeni sezon öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

19.08.2015 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün 1986 doğumlu futbolcusu Mansur Çalar, yeni sezon öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. "2015- 16 sezonu benim sezonum olacak" diyen Mansur Çalar, takım olarak da bu sezon şampiyon olacaklarını kaydetti.

Dolaşıp yuvaya döndü

2009- 2010 sezonunda futbola başladığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan ayrılıp Eyüpspor'a transfer olan ve devre arasında yeniden eski takımına dönen Mansur Çalar, Diyarbakır temsilcisinde 3 sezon daha oynadıktan sonra bu kez Menemen Belediyespor ve oradan da Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'ne transfer oldu. Geçen sezon Trabzon temsilcisinden transfer edilen Çalar, yeniden yuvaya dönmemin mutluluğunu yaşarken bu sezon kariyerinde bir 2. Lig şampiyonluğu yaşamak istiyor.

Kendini hazır hissediyor

Yeni sezon öncesinde kendini çok iyi hissettiğini ve bu sezon ortaya koyacağı performansıyla taraftara zevk vereceğini anlatan Çalar, "Geçen sezon pek oynama şansı bulamadım. Ancak bu sezon formamı kimseye kaptırmayacağım. Çok iyi bir performans sergileyerek hem formamı kapacağım hem de takıma fayda sağlayacağım. Bu konuda kendime güveniyor ve şimdiden lige hazır hissediyorum" dedi.

"Bucaspor maçını önemsiyorum"

6 Eylül'de açılacak ligin ilk maçını Seyrantepe Spor Kompleksinde Bucaspor ile oynayacaklarını da anımsatan Mansur Çalar, "Ligin ilk maçı olması itibarıyla Bucaspor maçını çok önemsiyorum. İlk maçımızı kazanırsak bu bize doping etkisi olacak ve an az 6- 7 yafta arka arkaya maç kazanırız. Diğer takımlar toparlanana kadar biz en az 7 puan takarız. Bu çok önemli bir avantaj olacak. Bu nedenle Bucaspor maçını mutlaka kazanmalıyız" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Çalar: Benim Sezonum Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement