Calathes ve Bogdanovic Adım Adım Fenerbahçe Ülker'e Yaklaşıyor - Son Dakika
Spor

Calathes ve Bogdanovic Adım Adım Fenerbahçe Ülker'e Yaklaşıyor

Calathes ve Bogdanovic Adım Adım Fenerbahçe Ülker\'e Yaklaşıyor

Fenerbahçe Ülker, NBA takımlarından Memphis Grizzlies’te forma giyen Nick Calathes'le anlaşmak üzere.

27.06.2014 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'da oynadığı son dönem gösterdiği performansla dikkat çeken Yunan oyun kurucunun, herhangi bir aksilik olmadığı takdirde önümüzdeki sezon Sarı-Lacivertli formayı giyeceği öğrenildi.

ABD pasaportu da taşıyan Nick Calathes, yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle bu sezon 20 maç ceza almıştı. Bu cezadan kalan 13 maçlık kısım için FIBA'nın vereceği karar transferi şekillendirecek. Sarı-Lacivertli yönetimin, FIBA'dan gelecek olumlu habere göre bu transferi bitirecek ve resmi açıklamayı yapacak.

Daha önce de NBA'de mücadele eden Türk basketbolculardan Hidayet Türkoğlu, Orlando Magic'te oynadığı dönem yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle 20 maç ceza almıştı.

Bu sezon Grizzlies formasıyla 71 maça çıkan Calathes, maç başına 16,5 dakikalık sürede 4,9 sayı, 2,9 asist ve 1,9 ribaunt ortalamaları yakaladı.

Bogdan Bogdanovic de geliyor

Bu sezon Euroleague'de beklentilerin uzağında kalan Fenerbahçe Ülker, bir başka bombayı da Bogdan Bogdanovic'le patlatıyor.

Sarı-Lacivertlilerin Partizan formasıyla başarılı bir grafik çizen 1992 doğumlu Bogdan Boganovic'le de anlaştığı öğrenildi.

Öte yandan Bogdanovic, bu sabahki NBA draftlarında Phoenix Suns tarafından 27. sırada seçildi ve hakları bu kulüpte bulunuyor.

Skorer

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Calathes ve Bogdanovic Adım Adım Fenerbahçe Ülker'e Yaklaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement