Çaldıkları Cep Telefonuyla Özçekim Yapan Kapkaççılar Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Çaldıkları Cep Telefonuyla Özçekim Yapan Kapkaççılar Yakalandı

Çaldıkları Cep Telefonuyla Özçekim Yapan Kapkaççılar Yakalandı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bisikletle gezen yabancı turistlerin çanta ve cep telefonlarını kapkaç yoluyla çalan motosikletli 2 şüpheli, çaldıkları telefonla özçekim yapınca polis tarafından yakalandı.

24.06.2015 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bisikletle gezen yabancı turistlerin çanta ve cep telefonlarını kapkaç yoluyla çalan motosikletli 2 şüpheli, çaldıkları telefonla özçekim yapınca polis tarafından yakalandı.

Güllerpınarı Mahallesi'nde 26 Mayıs'ta eşiyle bisikletle gezen Alman 65 yaşındaki Hennelara Metshang ve 67 yaşındaki Manferd Jakop Metshang'ın yanına 07 HGH 82 plakalı motosikletle yaklaşan şüpheliler, bisikletin sepetinde bulunan ve içinde 200 lira ile 100 euro bulunan çantayı alarak kaçtı. Aynı şüpheliler önceki gün de Cumhuriyet Mahallesi'nde bisikletiyle gezen Rus 32 yaşındaki Dimitri Ivandy'ın bisikletinin sepetinde duran ve içersinde 20 dolar, 2 kredi kartı ve cep telefonu bulunan çantayı alarak kaçtı. Kapkaççılar son olarak yine Cumhuriyet Mahallesi'nde bisikletiyle gezen Danimarka uyruklu 59 yaşındaki Baril Kristına Schmidt'in, içerisinde cep telefonu bulunan çantasını çaldı.

İhbar üzerine çalışma başlatan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin kimliğini belirlemeye çalışırken, son olayın mağduru Schmidt'in, çalınan cep telefonuyla senkronize çalışan tabletine bir özçekim fotoğrafı düştü. Mustafa A. ve Adem Y.'nin fotoğrafıyla karşılaşan turist, polise haber verdi. Şüphelilerin daha önce de hırsızlık suçundan sabıkalı olduğunu belirleyen Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Mustafa A. ve Adem Y.'yi gözaltına aldı. 2 şüpheli polis merkezindeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaldıkları Cep Telefonuyla Özçekim Yapan Kapkaççılar Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement