Çaldıkları Kamyonetleri Suriye'ye Götürmek İsterken Yakalandılar - Son Dakika
3.Sayfa

Çaldıkları Kamyonetleri Suriye'ye Götürmek İsterken Yakalandılar

Çaldıkları Kamyonetleri Suriye\'ye Götürmek İsterken Yakalandılar

İstanbul'dan çaldıkları kamyonetleri Suriye'ye götürmek isteyen 4 kişilik hırsızlık şebekesi, Adana'nın Pozantı İlçesi'nde kovalamaca sonucu polis tarafından yakalandı.

29.12.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'dan çaldıkları kamyonetleri Suriye'ye götürmek isteyen 4 kişilik hırsızlık şebekesi, Adana'nın Pozantı İlçesi'nde kovalamaca sonucu polis tarafından yakalandı.

Tarsus-Adana- Gaziantep Otoyolu'nun Pozantı gişelerinde denetim yapan polis, öğle saatlerinde 34 EV 8186 ve 54 B 8972 plakalı kamyonetleri durdurdu. Plaka sorgularında kamyonetlerin çalıntı olduğunun ortaya çıkması üzerine sürücüler S.Y ve D.L. gözaltına alındı. O sırada kamyonetlerin arkasında bulunan 35 LL 363 plakalı otomobil uygulama noktasından kaçmaya başladı. Polis ekibi bunun üzerine, otomobilin peşine düştü. Pozantı ilçesine kadar süren takip ardından otomobil, lastiklerine ateş edilerek durdurulmak istendi. Kontrolden çıkan otomobil park halindeki araçlarla çarparak durabilirken, içerisindeki C.D. ve M.Y. gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 4 kişinin sorguları devam ederken, kamyonetlerin İstanbul'dan çalınarak Suriye'ye götürülmek istendiği belirlendi. - Pozantıadana

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Çaldıkları Kamyonetleri Suriye'ye Götürmek İsterken Yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Yeşilhisar'da yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapan şüpheli gözaltına alındı
    22:54 Yeşilhisar'da yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapan şüpheli gözaltına alındı

    Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde, H.Ç. isimli şüphelinin yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yaptığı bilgisi üzerine Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Şüphelinin iş yerinde yapılan aramada 2 tabanca, seri numarası kazınmış ruhsatsız av tüfeği ve 1846 tabanca fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.


Advertisement