Çalık, Arapgir ve Akçadağ İlçelerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Çalık, Arapgir ve Akçadağ İlçelerini Ziyaret Etti

Çalık, Arapgir ve Akçadağ İlçelerini Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticiler ile birlikte Arapgir ve Akçadağ ilçelerine ziyarette bulundu.

03.07.2016 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticiler ile birlikte Arapgir ve Akçadağ ilçelerine ziyarette bulundu.

İlçe ziyaretlerinde çarşı esnaflarını ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve beraberindeki heyet, daha sonra AK Parti İlçe başkanlıklarına geçerek burada partililerle bir araya geldi. Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nun da katıldığı AK Parti Arapgir İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Ülkemiz çok ciddi bir mücadeleden geçiyor. Ülkemizde ciddi yatırım ve kalkınma projeleri bir yandan devam ederken, bir yandan da Türkiye'nin güçlenmesini istemeyen bir takım odaklarında boş durmadığını hep birlikte gözlemliyoruz. Bunlar elle tutulur bir şeyler değil, ama bunların gizli olmadığı da aşikar. Her dönem yeni bir terör örgütünün çıktığı ve farklı farklı amaçları olan terör örgütlerinin direk Türkiye'yi hedef almaları tesadüfü değil. Ülkesi için endişe duyan, gelecek nesiller için daha sağlıklı bir ülke bırakmak ve toplum bırakmak isteyen bir tabanın oluşması gerekiyor. Burada da AK Parti tabanının bu bilinç ve sorumlulukta olduğunu biliyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, "Bizim için en önemli şey, bu memlekette huzuru tesis etmek, emniyeti ve güveni tesis etmek. Bunun için de cansiperane bir şekilde hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem Başbakan Binali Yıldırım hem de tüm kadrolarımızla beraber öncelikle ülkemizin tamamında 780 bin kilometrekarede bu güveni tesis etmek için gayret edeceğiz, etmeye devam ediyoruz. İnşallah nasip olursa bunu da sonlandıracağız. Artık terörü Başbakanımızın deyimi ile ülkemizin gündeminden çıkartacağız" ifadelerini kaydetti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye'nin artık çok güçlü olduğunu ifade etti. Çalık, "Türkiye artık uluslararası alanda bu gücünü her yerde ve her daim hissettiriyor. Ekonomik olarak çok güçlü, binlerce kez şükürler olsun, artık anayasa kitapçığının fırlatılması ile değil, dünyada bir sürü kıyametler koparken Türkiye'nin ekonomisi büyümeye devam ediyor. Bu kadar hadiseler oluyor, bu kadar yaşanılan terör olaylarına rağmen Türkiye ekonomisinde büyümeye devam ediyor. 2013 sürecini hatırlayın, o Gezi Olayları öncesini, biz 'Üçüncü köprüyü yapacağız, üçüncü havalimanını yapacağız, IMF'ye borcu kapatacağız' dediğimizde, anında Gezi Olayları Operasyonlarını Türkiye'de uygulamak istediler. Türkiye güçlü bir devlet ve güçlü bir aktör. Terör olaylarının sonunu getirene kadar mücadelemize devam edeceğiz. Biz hedefimize ve önümüze insanı ve adaleti koyduk. İnsanı ve adaletin var olduğu her yerde tüm Türkiye'de 780 bin kilometrekarenin, 78 milyon vatandaşımızın hak ve özgürlükleri için, adaleti için AK Parti olarak mücadele ettik, mücadele etmeye devam edeceğiz. Bütün terör örgütleriyle de mücadelemize devam edeceğiz" sözlerini kaydetti.

"TAŞERON ÖRGÜTLER CEZALARINI ÇEKECEK"

Çalık, Türkiye'nin İsrail, Rusya ve Mısır ile diyaloglarını masaya yatırdığı bir dönemde Atatürk Havalimanı'nda 3 canlı bomba ile gerçekleştirilen terör saldırısının çok manidar olduğunu aktardı. Çalık, " Terör örgütlerinin yapmak istediği tek bir şey var, Türkiye Cumhuriyetini bölmek, birliğimizi, dirliğimizi bölmek ve diğer dünya devletlerine Türkiye'yi peşkeş çekmek. Diğer dünya devletlerinin taşeronları olarak burada yaptıkları bütün operasyonların cezasını çekecekler. Bilsinler ki, Türkiye Cumhuriyeti güçlü, kuvvetli ve kudretli bir devlettir. PKK'nın, bölgede yaşayan vatandaşlara yönelik vermiş olduğu korku ortadan kaldırılacak. Bir korku hegemonyası oluşturmuşlardı. Yapılan operasyonlarla da bu korku hegemonyasını ortadan kaldıracağız. Biz yatırımlarımıza ve hizmetlerimize devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

AKÇADAĞ İLÇE TEŞKİLATINDA TOPLANTI

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'ın da katıldığı AK Parti Akçadağ İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Bizlerin sorumluluğu gerçekten önemli. Biz duyarsız kalamayız, ülkenin sorunlarına, ülkemizin geleceğine, kalkınmasına. İktidarımızın her zaman güçlü ve her geçen gün daha da büyümesi için de bir gayret ve sorumluluğumuzun olması gerekiyor" ifadelerini yer verdi. AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, ilçe parti teşkilatlarına çalışmalarından ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Biz ortayla çıkan fotoğrafa bakıyor ve 5 yıl, 10 yıl, 20 yıl, 30 yıl sonrasını planlayarak ilçelerimize yatırımlar yapıyoruz. Tek bayrak, tek vatan diyoruz ve aynen bu anlayış ile de devam ediyoruz" sözlerini kaydetti.

"TÜRKİYE'YE YÖNELEN SİLAHLAR AYNI ŞİDDETLE KARŞILIK BULUR"

AK Parti Akçadağ İlçe Başkanlığındaki toplantıda konuşan Çalık, "Milli birliğimiz ve kardeşliğimiz için, bu vatana kurşun atanlar, bilsin ki silah tutanların, silah sıkanların her zaman ve her daim karşısında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin birliğine ve beraberliğine uzanan bütün eller bilsinler ki, Türkiye'de vatansever, bayrak sever, toprak sever, millet sever insanlar tarafından püskürtülecektir. Türkiye'ye uzanan bütün eller, bütün silahlar aynı şiddetle karşılık görecektir" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çalık, Arapgir ve Akçadağ İlçelerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement