Çalık'ın 1 Ekim Yaşlılar Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Çalık'ın 1 Ekim Yaşlılar Günü Mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Tarihinin her döneminde yaşlısına gereken değeri veren milletimiz, bu geleneğine sahip çıktığı sürece de geçmişinden haberdar olacak ve geleceğine daha emin bir şekilde bakabilecektir” dedi.

01.10.2014 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Tarihinin her döneminde yaşlısına gereken değeri veren milletimiz, bu geleneğine sahip çıktığı sürece de geçmişinden haberdar olacak ve geleceğine daha emin bir şekilde bakabilecektir" dedi.

1 Ekim Yaşlılar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Çalık, "Geçmişimizin tecrübelerini günümüze aktaran, milli değerlerimizi ve kültürümüzü yarınlarımıza taşıyan yaşlılarımız, hayatımızın en kıymetli değerleridir. Aile ve toplumsal bütünlüğümüzün en eşsiz hazineleri olan yaşlılarımız, geniş ufukları, tecrübeleri ve yılların verdiği birikimler ile kesinlik kazanan bilgileri sayesinde geleceğimize ışık tutan en önemli kaynaklarımızdır. Yaşlılarımızdan alacağımız, bilgi ve kültür ışığını geleceğimiz olan gençlerimize aktarmak geleceğimiz için atılacak sağlam bir temel mahiyetindedir. Tarihinin her döneminde yaşlısına gereken değeri veren milletimiz, bu geleneğine sahip çıktığı sürece de geçmişinden haberdar olacak ve geleceğine daha emin bir şekilde bakabilecektir. Elleri öpülesi ve ömürlük saygıyı hak eden yaşlılarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, mutlu bir ömür sürmelerini sağlamak her vatan evladının da öncelikli görevlerindendir" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık mesajında şunları söyledi:

"AK Parti hükümetleri tarafından son yıllarda uygulamaya konulan evde bakım hizmetleri, özellikle yaşlılarımız için büyük öneme sahip olan bir uygulamadır. Bu hizmetin amacı, belirtilen özelliklere sahip yaşlılarımıza ihtiyaca uygun bakım hizmetleri sunmak ve onların yaşam kalitelerini yukarılara çekmektir. Öte yandan, AK Parti olarak, yaşlılarımıza yönelik göstermiş olduğumuz ilgi ve hizmet anlayışının en önemli göstergelerinden biri ise, Türkiye genelinde sadece AK Parti İl ve İlçe teşkilatlarında var olan Yaşlılar Koordinasyon merkezlerimizdir. 65 yaş üstü vatandaşlarımız için çalışmalar yürüten bu merkezlerimiz, yaşlılarımızın sorunlarını çözmeye yönelik hizmetler sunmaktadır. Bu merkezlerimiz yaşlılarımız ile yüz yüze iletişime geçerek, sıkıntılarını gidermede önemli bir rol üstlenmektedir. Hükümetimiz ve partimiz tarafından yaşlılarımızın sorunlarını çözmek için yürütülen bu çalışmalara vatandaşlarımız ve sivil toplum örgütlerimizin de katkı koyması ve bu çerçevede hareket etmesi, hizmetlerimizi daha ileri seviyelere taşıyacak önemli unsurlar arasındadır. Bu düşünceler ve 1 Ekim Yaşlılar Günü vesilesiyle, tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyor onlara sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çalık'ın 1 Ekim Yaşlılar Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement