Çalınan Elektrikli Bisikletini Sosyal Medyada Buldu - Son Dakika
Güncel

Çalınan Elektrikli Bisikletini Sosyal Medyada Buldu

Çalınan Elektrikli Bisikletini Sosyal Medyada Buldu

Afyonkarahisar'da çalınan elektrikli bisikletinin sosyal medya üzerinden satışa çıkarıldığını tespit eden sahibi, şüpheliyi yakalattı.

21.08.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da çalınan elektrikli bisikletinin sosyal medya üzerinden satışa çıkarıldığını tespit eden sahibi, şüpheliyi yakalattı. Sahibi elektrikli bisikletine kavuşurken şüpheli 16 yaşındaki Lokman C. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Afyonkarahisar Hattat Karahisari Mahallesi'ndeki bir sitede oturan Murat Çukur, geçen pazar günü motosikletini sitenin içine park ettikten sonra bir arkadaşının yanına gitti. Bir süre sonra Çukur'u arayan eşi, elektrikli bisikletinin yerinde olmadığını söyledi. Eve gelen Çukur, elektrikli bisikleti göremeyince sitenin güvenlik kameralarını izledi. Kayıtlarda bisikletli bir kişinin motosiklet ve bisikletlerin olduğunu bölüme geldiğini fark eden Çukur, durumu polise bildirdi.

Polisin görüntüler üzerinde yaptığı incelemede, Lokman C. olduğu tespit edilen şüphelinin elektrikli bisikletin üzerine oturarak bir süre sigara içtiği görüldü. Oturduğu yerden güvenlik kamerasına da bakan şüphelinin, bir süre sonra güvenlik kamerasının kablosunu kestiği belirlendi. Polis kablo üzerinde parmak izine rastladığı şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Çalınan elektrikli bisikletinin bulunmasını bekleyen Murat Çukur ise bir yakınının kendisininkine benzeyen bir aracın sosyal medya üzerinden satıldığını söylemesi üzerine satışın yapıldığı hesaba girdi. Sosyal medyadan satışı yapılan elektrikli bisikletin kendisine ait olduğunu fark eden Çukur, durumu polise bildirdi. Yapılan inceleme sonucu önceki gün sosyal medyada satışı yapan Lokman C.'yi yakalayan polis, elektrikli bisikleti de şüphelinin bıraktığını söylediği yerde buldu. Yapılan incelemede Murat Çukur'a ait olduğu tespit edilen elektrikli bisiklet sahibine teslim edildi. Polisin gözaltına aldığı şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. - Afyonkarahisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çalınan Elektrikli Bisikletini Sosyal Medyada Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement