Çalınan Parasına Değil Öğrenci Kimliğine Üzüldü - Son Dakika
Güncel

Çalınan Parasına Değil Öğrenci Kimliğine Üzüldü

Çalınan Parasına Değil Öğrenci Kimliğine Üzüldü

Adana'da sokakta yürürken elindeki cüzdanı motosikletli 2 kişi tarafından kapkaç yapılan Kamile Tetik, parasına değil, öğrenci kimliğine üzüldüğünü söyledi.

16.08.2014 16:06  Güncelleme: 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da sokakta yürürken elindeki cüzdanı motosikletli 2 kişi tarafından kapkaç yapılan 20 yaşındaki Kamile Tetik, giden parasına değil, üniversite öğrenci kimliğine üzüldüğünü söyledi.

Merkez Seyhan İlçesi Demetevler Mahallesi'nde oturan Kamile Tetik, annesi ile birlikte akrabasını ziyaret etmek için evden çıktı. Anne ile kızı tren hattı boyunca yürürken, motosikletle arkalarından yaklaşan 2 kişi, Kamile Tetik'in içinde 50 lira para ve öğrenci kimliğinin bulunduğu cüzdanını kapkaç yöntemiyle çaldı.

Kapkaççıların peşinden bir süre koşan Tetik, 155 Polis İmdat hattını arayarak yardım istedi. Polise, zanlıların eşkalini veren Tetik, "Çalınan cüzdanımdaki para çok önemli değil. Ama öğrenci kimliğim var. Kimliğimi çıkartmam çok zor, onları yakalayın. Lütfen kimliğimi bulun" dedi.

Ekip aracına bindirilen Kamile Tetik ve annesi polis merkezine götürüldü. Polis, eşkalini belirlediği kapkaççıları yakalamak için başlattığı çalışmayı sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çalınan Parasına Değil Öğrenci Kimliğine Üzüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı
    11:02 Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, farklı ilçelerde gerçekleştirilen 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri olan S.C. ve Z.F. isimli şahıslar yakalanarak adliyeye sevk edildi. Toplam değeri 163 bin TL olan hırsızlık olaylarına ilişkin olarak başlatılan çalışmalarda şüphelilerin kimlik bilgileri tespit edildi.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Bilecik'in Osmaneli ilçesinde içme suyu sorunu çözülüyor
    10:57 Bilecik'in Osmaneli ilçesinde içme suyu sorunu çözülüyor

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde yaşanan içme suyu sorunu, yeni keşfedilen kaynaklarla çözülmeye çalışılıyor. Belediye Başkanı Bekir Torun, projenin hayata geçmesi için İller Bankası'ndan destek beklediklerini belirtti.


Advertisement