Çalındığından Haberi Olmadığı Traktörünü Jandarma Buldu - Son Dakika
Güncel

Çalındığından Haberi Olmadığı Traktörünü Jandarma Buldu

Çalındığından Haberi Olmadığı Traktörünü Jandarma Buldu

Bursa'nın Karacabey İlçesi Eskikaraağaç Mahallesi'nden çalınan traktör, satılmak için getirildiği Harmancık İlçesi'nde bir kamyonun kasasında ele geçirilidi.

23.03.2016 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Karacabey İlçesi Eskikaraağaç Mahallesi'nden çalınan traktör, satılmak için getirildiği Harmancık İlçesi'nde bir kamyonun kasasında ele geçirilidi. Traktör, çalındığından haberi olmayan sahibine iade edilirken, hırsızlık olayına karışan 3 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan araştırma sonucu Harmancık'ın Saçaklı Mahallesi'nde, çalınan bir traktörün satılacağı bilgisi üzerine yol kontrolleri arttırıldı.

Bursa- Orhaneli yolu üzerinde yapılan kontrolde, sabaha karşı saat 03.00 sıralarında, kontrol noktasına gelmeden dönen kamyon durduruldu. Kamyonun kasasında yapılan kontrolde çalıntı olduğu bildirilen kamyon ele geçirildi.

Araçta bulunan 2 şüpheli traktörü Karacabey Eskikaraağaç Mahallesi'ndeki bir çiftlikten 18 Mart günü çaldıklarını itiraf ettiler. Bunun üzerine Gürsu İlçesi'nde oturan ve traktörünün çalındığından haberi olmayan çiftlik sahibi M.Ö.'ye ulaşılarak bilgi verildi ve traktörü teslim edildi.

Hırsızlık olayına karışan S.G., H.A. ve B.A. jandarmadaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgisi olmadığı anlaşılan nakliyeci Ş.U. ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çalındığından Haberi Olmadığı Traktörünü Jandarma Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement