Çalıntı Motosikletle Kaza Yapınca Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Çalıntı Motosikletle Kaza Yapınca Yakalandı

Çalıntı Motosikletle Kaza Yapınca Yakalandı

ADANA polisin terör örgütü PKK yandaşlarının gösteri yaptığı mahallelerde sürdürdüğü huzur operasyonu sırasında, plakasız motosikletle kaçmak isteyen genç kaza yapınca yakalandı.

29.11.2016 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA polisin terör örgütü PKK yandaşlarının gösteri yaptığı mahallelerde sürdürdüğü huzur operasyonu sırasında, plakasız motosikletle kaçmak isteyen genç kaza yapınca yakalandı. Uygulamada plakasız 14 motosiklet ele geçirildi, aranan 5 kişi yakalandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Bahçelievler Caddesi'ne 250 polisle girdi. Özel Harekat timleri binaların çatısına çıkıp çevre güvenliği alırken, Asayiş, Terör ve Uyuşturucu Suçları ile Mücadele Şubesi'nden timler sokakları kapatarak geniş çaplı çalışma yaptı. Çelik yelekli, ellerinde uzun namlulu silahlarla kahve ve işyerlerine giren timler, şüpheli şahısları aradı, plakasız ve çalıntı motosikletleri toplayıp, araçları kontrol etti. Ekiplerin uygulamasını gören kimliği açıklanmayan bir genç plakasız motosikletle geldiği mahallede polisleri görünce geri dönüp kaçmak istedi. Bu sırada devrilen motosikletten düşen genç yaralandı. Motosiklet çalıntı çıktı.

'UÇAKLA MI GEZEYİM?'

Motosikleti 130 liraya satın aldığını söyleyen genç, "Motosikletin çalıntı olup olmadığını bilmem. Ben paramla satın aldım. Yaralıyım, hastaneye gitmek istiyorum" diyerek polislere tepki gösterdi. Polisler de, "Sağlığın bu kadar önemliyse niye motosikletle geziyorsun" diyince bu kez "Neyle gezeceğim, uçakla mı gezeyim? Herkes bütçesine göre geziyor" diye karşılık vermesi dikkat çekti. Uygulamada toplam 14 plakasız motosiklete el konuldu, 314 şahsın kimlik kontrolü yapıldı, 46 aracın plaka ve tescil kayıtları incelendi, aranan 5 kişi yakalandı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çalıntı Motosikletle Kaza Yapınca Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement