Çalıntı Motosikletle Yunus Timlerinden Kaçamadı - Son Dakika
Güncel

Çalıntı Motosikletle Yunus Timlerinden Kaçamadı

Çalıntı Motosikletle Yunus Timlerinden Kaçamadı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sahte plakalı ve çalıntı motosikletle kaçmaya çalışan bir kişi Yunus timlerinin kovalamacası sonunda yakalandı.

07.05.2016 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sahte plakalı ve çalıntı motosikletle kaçmaya çalışan bir kişi Yunus timlerinin kovalamacası sonunda yakalandı.

Olay, Bağlık Mahallesi Hatip Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yunus timleri devriye görevi sırasında şüphelendikleri 34 EE 8161 plakalı motosikletin 'dur' ihtarına uymaması sonucu peşine düştü. Yaşanan kovalamaca sonunda ara sokakta kıstırılan motosiklet ve sürücüsü A.M. Yunus ekipleri tarafından yakalandı. Polis ekiplerinin yaptıkları sorgulama sonucunda motosikletin plakasının sahte olduğu, motosikletinde çalıntı olduğu anlaşıldı. Gerçek plakası 67 TA 599 olduğu anlaşılan motosiklet belediye otoparkına çekilirken, sürücü M.A. ise gözaltına alındı.

Öte yandan Kdz. Ereğli ilçe emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş ekipleri yağma suçlamasıyla Y.B. isimli bir kişiyi gözaltına aldı. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polisin her iki olayla ilgili olarak başlattığı soruşturma sürüyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çalıntı Motosikletle Yunus Timlerinden Kaçamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement